CraccK Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Jak w temacie mam pytanie odnośnie karty graficznej. Niedawno skończyłem modernizację komputera wymieniane było wszystko a że mam prace własny dom i samochód to pieniądze wydaje na modernizację komputera heh na koniec wymieniłem na nową kartę graficzną kupiłem w Komputroniku kartę graficzną GeForce with CUDA GTX 690 EVGA 4GB DDR5 512bit wydałem na nią dużo pieniędzy i tutaj moje pytanie czy się opłacało czy mogłem jednak kupić inną kartę graficzną bo widziałem w Komputroniku również Radeon 7990 Club3D 6GB Radeon tańszy o 420zł był od GeForce ale jednak zdecydowałem się na zakup GeForce czy dobrze zrobiłem czy mogłem jednak kupić Radeona przeczytajcie tez sygnaturkę jaki komputer udało mi sie złożyć i piszcie co mógłbym wymienić ze zbiegiem czasu z góry dziękuję. Edytowane 25 Stycznia 2013 przez CraccK 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 0. - nie ten dział. 1. wybierz edycję postu zaawansowaną i zmień temat: tytuł: Pytanie nt modernizacji komputera. Powstawiaj trochę znaków przestankowych, bo trudno się to czyta. Znaki nowej linii też nie gryzą. 2. Odpowiadając na Twoje pytanie - zależy do tego co robisz na tej karcie. Jakie gry, programy itd. Niektóre tytuły lepiej działają na kartach nvidia, inne na kartach AMD. Ogólnie ja wolę Nvidię, bo nie miałem z nią problemów, a z Ati miewałem problemy ze sterownikami. Pytanie, na jakiej rozdzielczości ekranu grasz? 3. Jak się kupuje karty pokroju GTX 690 albo radeon 7990 to czy naprawdę 420zł robi Ci robi różnicę? Raczej bym się zastanawiał w jakim sklepie to kupić... 4. Komputer z sygnatury - brakuje dysku SSD. Zamiast kupować wypaśną grafikę wolałbym kupić jakiegoś GTX 670 i zakupić dobry dysk SSD. 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraccK Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 owszem nie robi mi różnicy ale jest już za późno iż zakupiłem tego gf GTX 690 tylko pytałem czy dobrze że tą kupiłem czy mogłem Radeona dziękuję za pomoc ze zbiegiem czasu wymienię na ten dysk z SSD bo jak na razie pieniędzy brak ;/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...