Klaus Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Na screenie wszystko ok, poza tym że nic z niego nie wynika. Trzeba odpalić program, pograć w coś aby się zagrzało porządnie i zrobić screen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1PeReK Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Dobrze zrobię tak ale na razie nie mogę.Za niedługo będzie już filmik. Proszę tutaj jest filmik : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Można się przyzwyczaić ;) Obstawiam problem z kartą. Potwierdzisz to podłączając komp do innego monitora. Na początek zrób jedno. Przy wyłączonym komputerze wywal te przejściówki zasilania molex=>pci-e 6pin. Podłącz zasilanie karty z odpowiedniej wtyczki zasilacza. Widać ją na zdjęciu - ma dole, czarna wtyczka, 3 zółte przewody, trzy czarne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1PeReK Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Dobra zrobię tak dzisiaj jak wyłączę komputer i jutro zobaczę czy to coś pomogło. Wiesz co karta jest prawie nowa stara wytrzymała 3 lata.Ale dla pewności wezmę monitor inny i zobaczę czy problem dalej występuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Wiesz co karta jest prawie nowa (...).Ale dla pewności wezmę monitor inny i zobaczę czy problem dalej występuje. O dzięki łaskawco. Mając inny monitor w domu powinieneś od tego zacząć. Wiedziałbyś czy problem tkwi w monitorze czy komputerze. Wolałeś jednak stracić cały dzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1PeReK Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Przepraszam najmocniej idę wpiąść przejściówkę molex Wydaje mi się że problem ustąpił po 10 min grania żadne paski się nie pokazują ale dla pewności idę jeszcze raz zobaczyć. Nie.Jednak paski występują dalej nic nie pomogło ściągnięcie przejściówki molex nic nie dało było to tylko chwilowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 Może sprawdź programy działające w tle? Ten pasek pokazuje się tylko na wysokości tapety pulpitu; na wysokości paska zadań tam gdzie zegarek jest normalny obraz. Może jakiś program czy coś się próbuje przebić? Taka drobna sugestia tylko ;p 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1PeReK Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Faktycznie mam włączone podczas grania GG i Skype i ten pasek jest chyba wielkości GG ale GG mam opuszczone na pasek czy może to być właśnie wina GG sprawdze dzisiaj. deadfrog dziękuję ci za podsunięcie pomysłu. Przypomniałem sobie że miesiąc temu właśnie aktualizowałem GG i to właśnie po aktualizacji GG te czarne paski zaczęły wyskakiwać. Po wyłączeniu GG w grze Far Cry 3 jak i w innych grach żadne paski się nie wyświetlają wydaje mi się że problem został naprawiony dziękuję również Klausowi za inne pomysły i dziękuję wszystkim którzy pomagali mi rozwiązać ten problem. Jeżeli problem by wystapił ponownie nie z przyczyny GG to napiszę jeszcze raz. Pozdrawiam :D Edytowane 27 Stycznia 2013 przez Sn1PeReK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...