Sawar Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Witam! Szukam obudowy do max. 250zł. - musi być bardzo szeroka aby pomieścić 17cm chłodzenie CPU - przewiewna - możliwość zainstalowania dużej liczby wentylatorów (z 5 co najmniej) i najlepiej gdyby 2 można było umieścić z przodu To tyle w kwestii moich wymagań. Sam znalazłem chyba w promocyjnej cenie obudowę nzxt tempest 410 - 250zł z przesyłką ale nie wiem czy to dobry wybór i czy zmieści się w niej moje chłodzenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 A musi mieć filtry przeciwkurzowe? Bo tak w sumie myślę, że chyba Corsair 200R Ci tutaj odpowiada ale ona nie ma filtrów na topie i z boku a takie są mocno wskazane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawar Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Nie koniecznie musi mieć filtry ,najważniejsza szerokość i wentylacja. Obudowa fajna tylko nie wiem czy wejdzie do niej mój cooler? Jest napisane ,że do 160mm a potrzebuję 170 chociaż nie chce mi się w to wierzyć bo ma aż 210mm szerokości ale tak podaje producent. Może coś innego się znajdzie? Proszę o szybką odpowiedź bo już zamówiłem części i jeszcze tylko budy mi brakuje a jestem trochę sfrustrowany bo zamówiłem NZXT Tempest 410 ale okazało się ,że już jej nie ma i już jej raczej nie dostanę w mojej cenie. Edytowane 5 Lutego 2013 przez Sawar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...