wywar Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Witam czy ktoś mógł by mi złożyć komputer za 700-800zł do gier bo ja raczej jestem zielony w temacie i najlepiej by było jak by była możliwość pózniejszej rozbudowy i był bym wdzięczny jak by to było na jakiejś stronce gdzie bym mógł go od razu kupić :P pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Masz coś (dysk ata, sata? obudowa?) już czy potrzebujesz wszystko razem z monitorem? Zapoznaj się z regulaminem działu, dostosuj pierwszy post. Jeśli nie masz nic, to w tym budżecie komputer do gier nazywa się PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wywar Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Nie mam nic a monitor se kupie na alegro a co do ps3 to własnie mi sie zepsuło bo wsómie to jestem konsolowcem i dlatego nie znam sie na pc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 wsómie to jestem konsolowcem Najtańsza konfiguracja do gier jaka mi przychodzi do głowy to coś takiego: http://allegro.pl/gotowy-do-pracy-dell755-2xcore-4-66ghz-windows-i2973631181.html tylko trzeba dokupić 2GB DDR2 i kartę graficzną AMD HD 7750 DDR5 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ale przynajmniej nie rób takich byków ortograficznych tym bardziej że komputer sam Cie poprawia ;). W takiej cenie ciężko coś złożyć może coś takiego jak polecił humanoidal, a jak chcesz nowy to trzeba dołożyć i brać coś takiego ( http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/zestawy_komputerowe_na_styczen_2013_poradnik_zakupowy?page=0,3 ) Jakbyś był zainteresowany to można by trochę zjechać z tych cen i do 1100zł wyrobić się z obudową ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wywar Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ale przynajmniej nie rób takich byków ortograficznych tym bardziej że komputer sam Cie poprawia . W takiej cenie ciężko coś złożyć może coś takiego jak polecił humanoidal, a jak chcesz nowy to trzeba dołożyć i brać coś takiego ( http://www.purepc.pl...kupowy?page=0,3 ) Jakbyś był zainteresowany to można by trochę zjechać z tych cen i do 1100zł wyrobić się z obudową Sorry za błędy jest mi wstyd a twoja propozycja jest ineresująca ale musiał bym sie spią i nie szastać $ dzięki wielkie za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitumolek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 te używki są całkiem niezłe sam kilka kupiłem i sprawdzają się bardzo dobrze przy Twoim budżecie chyba nic innego nie uda się wymyślić: ja bym tylko poszukał czegoś z DDR3 np: http://allegro.pl/le...2909437950.html i do tego http://allegro.pl/hi...2982870158.html, jak dobrze poszukasz to wyrwiesz coś z Win 7 do tego monitor '22 (1600 x 1050) +/- 300 zł 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wywar Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Słuchajcie kupiłem taki PC http://allegro.pl/show_item.php?item=2972901277 i taki monitor http://allegro.pl/show_item.php?item=2968220577 proszę o wyrażenie swojej opinnii pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Hahah, to nieźle dałeś się wydymać To pewnie ten dziesięcioletni procesor: http://ark.intel.com...GHz-800-MHz-FSB Dokup jeszcze dysk i DVD :D Edytowane 30 Stycznia 2013 przez humanoidal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wywar Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Hahah, to nieźle dałeś się wydymać To pewnie ten dziesięcioletni procesor: http://ark.intel.com...GHz-800-MHz-FSB Dokup jeszcze dysk i DVD SERIO! :0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Poleciłem ci wyżej w miarę wydajny komputer, wystarczy dokupić kartę graficzną i można grać. Na GT 610 i tak sobie nie pograsz w nic ciekawego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wywar Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Poleciłem ci wyżej w miarę wydajny komputer, wystarczy dokupić kartę graficzną i można grać. Na GT 610 i tak sobie nie pograsz w nic ciekawego. To co mam tera jeszcze dokupić by mi poszedł bf3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) @hummanoidal to nie ten wszak ma być na s775 to któryś ze słynnych grzejników http://ark.intel.com...lockSpeed=3 GHz (chociaż ten też chyba nie ... najlepiej samemu sprawdzić ) @wywar - w życiu na tym w bf3 nie pograsz - nawet na low za to całkiem nieźle ogrzejesz pokój Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Chemik16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wywar Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 @hummanoidal to nie ten wszak ma być na s775 to któryś ze słynnych grzejników http://ark.intel.com...lockSpeed=3 GHz @wywar - w życiu na tym w bf3 nie pograsz - nawet na low za to całkiem nieźle ogrzejesz pokój Załamałem się zajebie 3 wiadra i sie popłacze jestem frajer :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 To pewnie bedzie pentium d i bf3 na tym ruszy na low. Musisz jeszcze kupić dysk i napęd żeby to działało, swoją drogą straszny szmelc kupiłeś za tą cenę a miałeś fajne zestawy podane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) @wywar - Masz już tą skrzynkę u siebie, czy dopiero nabyłeś? Jest jeszcze możliwość odkręcenia tego? Jeżeli nie... Stwierdzam to samo, co koledzy. Ewentualna 'naprawa'? Wymiana CPU na C2D, grafiki na coś innego + sprawdzenie, co to za zasilacz tam siedzi, pewnie krzak jakiś. Genialny biznes (ironia off). Na przyszłość jeżeli nie wiesz/nie jesteś pewien - pytaj, po to tu jesteśmy ;). Edit: Załamałem się zajebie 3 wiadra i sie popłacze jestem frajer :( Prawie każdemu z nas zdarzyło się popełnić jakiś błąd dot. PC. Mniejszy, większy, droższy, tańszy. Nie warto się przejmować, reszta? Spójrz wyżej. Wiadra? Alkohol, czy może... :legal: Edytowane 30 Stycznia 2013 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wywar Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 dopiero co kupiłem godzinę temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) chociaż może tak tragicznie nie jest - sprawdź sobie w CPU-Z co ci tam siedzi. Płytka jest jakaś nowa - bo obsługuje DDR3, pewnie G41. Tak czy inaczej polecałbym go zwrócić Edit: Łe to nic sie nie stało - wycofaj sie z transakcji. w najgorszym razie dostaniesz ostrzeżenie od allego (1/3). (zwrot prowizji sprzedającego) jeszcze kwestia monitora: http://allegro.pl/sh...item=2968220577 na pewno chcesz 1366x768 ? jeszcze kłamią w tytule że 19" a ma 18,5" ^^ tylko wejście VGA .. za nie wiele więcej można mieć 20-22" fullHD Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Chemik16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wywar Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 chociaż może tak tragicznie nie jest - sprawdź sobie w CPU-Z co ci tam siedzi. Płytka jest jakaś nowa - bo obsługuje DDR3, pewnie G41. Tak czy inaczej polecałbym go zwrócić Edit: Łe to nic sie nie stało - wycofaj sie z transakcji. w najgorszym razie dostaniesz ostrzeżenie od allego (1/3). (zwrot prowizji sprzedającego) Hmm a jak to zrobić? nie wiedziałem że jest taka możliwość :0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Hmm a jak to zrobić? nie wiedziałem że jest taka możliwość :0 nijak - musisz dogadać się ze sprzedającym - on wnosi o zwrot prowizji, allegro mu zwraca a tobie daje ostrzeżenie (można mieć 3, kasują się bodaj co rok) od biedy masz też prawo zwrotu w ciągu 10dni - ale po co płacić za przesyłke jak jeszcze nie wysłane ? Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Chemik16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronio89 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 ludzie się produkują a "forumowicze" i tak kupią super hiper zestaw z allegro :) podane były dwa b.dobre używane zestawy i w dodatku firmowe(dell,lenovo), tylko grafikę dokupić i jeszcze sporo czasu byś pograł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wywar Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ok dzięki wielkie musiałem wysłać Mail z nr kota uratowaliście mi dupsko kocham internety <3 Ale ter bede sie patrzył na monitor 14 dni aż mi przeleją siana :( Dziękuje jeszcze raz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wywar Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Kur.. pały i tak mi wysłały ten złom :( A monitor fajny nie za duży nie za mały i obraz ok A i ciekawi mnie bo mam widows 7 z laptopa to będe mógł go mieć zainstalowanego na 2 PC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 I co tam siedzi p4 czy pentium d ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wywar Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 nie wiem będzie w poniedziałek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitumolek Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 wysłali czy nie wysłali, na twoim miejscu odesłałbym to wszystko z powrotem (masz na to 10 dni) i zakupił bym to co było polecane stracone pieniądze na wysyłkach potraktuj jako kosztowną lekcję - czego nie należy robić co do win 7 to zależy jaką masz licencję - jak kupiłeś lapa z preinstalowanym windowsem to chyba nie ale poczytaj dobrze warunki licencji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frasier Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 O monitor też mogłeś pytać... Za 300 zł spokojnie znalazłbyś coś z wejściem DVI. Zastanawia mnie jedno, po co zadałeś pytania, jak i tak nie posłuchałeś rady? Jak już ci toto przyjedzie i uruchomisz daj screeny z CPUz i GPUz, to zobaczymy co w nim siedzi :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wywar Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 O monitor też mogłeś pytać... Za 300 zł spokojnie znalazłbyś coś z wejściem DVI. Zastanawia mnie jedno, po co zadałeś pytania, jak i tak nie posłuchałeś rady? Jak już ci toto przyjedzie i uruchomisz daj screeny z CPUz i GPUz, to zobaczymy co w nim siedzi . OK a czemu bo jestem dziwny zbakałem się a po trawie robię dużo rzeczy impulsywnie i bez zastanowienia :P a czasami przekąpinóje a monitor jest ok jak na moje wymagania i kieszeń :) i ma w planach kupić jeszcze jakiś monitor to w tedy na pewno się was poradzę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 przekąpinóje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wywar Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...