RomperZ Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Niektore filmy na youtube nie wyswietlaja sie na calym ekranie. Czy da sie cos z tym zrobic? Uzywam Firefoxa i wyglada to tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ale w czym problem? Pasek nawigacji czy pasy czarne/szare? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomperZ Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Pasek nawigacji. Od zawsze ogladajac yt mialem caly ekran przeznaczony na video. Kliknalem na niego i dalem "ukryj paski narzedzi". Teraz sie juz nie pojawia, ale nie wiem czy nie bedzie gdzies znikal, jak go bede potrzebowal Tak, czy siak dzialo sie tak tylko na niektorych filmach z youtube. W trybie F11 znika tez pasek, wiec rozwiazanie polowiczne :) Edytowane 26 Stycznia 2013 przez RomperZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Coś się gryzie. Sprawdź czy jest nowszy FF, Flash Player. Dokonaj ewentualnej aktualizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomperZ Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Odinstalowalem flasha i zainstalowalem najnowszego, FF mam 19 (beta). Wlaczalem tryb awaryjny przegladarki i uruchamialem bez dodatkow. Problem z paskiem narzedziowym caly czas istnieje. Pojawia sie to tylko przy napisie "youtube dziala teraz w trybie pelnoekranowym" (screen) i niektorych filmach - tak jak juz pisalem. Czy to jest wina yt, html5 or what ? Edytowane 26 Stycznia 2013 przez RomperZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 O właśnie, po co bawiłeś się z Flashem jak oglądasz YT w html5 ;) U mnie we Flashu wszystko ok. U mnie FF 18.0.1 + Flash 11.5.502.146 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomperZ Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Wlasnie nie bawilem sie raczej Myslalem, ze moze jakos automatycznie sie to u mnie wlacza. Patrzylem w ustawianie i mam "Nie korzystasz obecnie z wersji próbnej HTML5." Chyba, ze isc tym kierunkiem dalej ? W opcjach HTML5 pisze "Obsługa trybu pełnego ekranu została wprowadzona częściowo. Kliknięcie przycisku pełnego ekranu spowoduje rozwinięcie odtwarzacza do rozmiaru okna przeglądarki. Jeśli przeglądarka obsługuje opcję pełnego ekranu, możesz jej użyć, aby obejrzeć film na pełnym ekranie" Udalo sie. Dolaczylem do grona HTML5, a potem sie wypisalem - dziala teraz elegancko. Edytowane 26 Stycznia 2013 przez RomperZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vikari190 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam, podepne sie do tematu. Używam mozilli firefox. Kilka dni temu zaktualizowalem flasha(nie wiem po cholere) do tej najnowszej wersji 11.5 bodaj. Problem jest w ogladaniu filmow na youtube na full ekranie. Przy włączonym "przyspieszaniu sprzetowym" gdy chce obejrzec na full ekranie, obraz jest czarny. Oczywiscie, gdy wyłączę "przyspieszanie sprzetowe" problem sie rozwiazuje ale jakosc obrazu jest gorsza(widoczne piksele międzyinnymi). Jak to rozwiązać aby możliwe bylo ogladanie na full ekranie przy włączonym "przyspieszaniu sprzętowym"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 u mnie wystepuje dokladnie taki sam problem, ale w operze 12.14. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vikari190 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Fajnie, ale czy nikt nie ma pomysłu jak to naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...