Keslaw Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 Szukam projektora, który nadawałby się do wyświetlania prezentacji w Power Poincie, puszczania jakichś filmików, wyświetlania zdjęć. Niestety taki, a nie inny przedział cenowy, dlatego pod uwagę biorę też używane projektory. Ponieważ w ogóle się na nich nie znam, mam nadzieję, że mi ktoś pomoże. Ja szukam w googlach dalej, a Wy w międzyczasie mi pomóżcie, jak możecie :) Z góry dziękuję za pomoc, a ja się biorę za szukanie :) http://allegro.pl/listing.php/search?string=mp515&category=0&sg=0 Czy ten projektor poradziłby się w wyżej wymienionymi wymogami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Do prezentacji, to się niemal wszystko nadaje, więc ja zwróciłbym uwagę przede wszystkim na cenę i dostępność lamp na wymianę i stan samego projektora. Benq powinien dać radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...