seagate7200 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 (edytowane) PROCESOR: AMD Athlon 64x2 3800+ PŁYTA GŁÓWNA: Asus A8N32-SLI Deluxe na s.939 PAMIĘĆ: 4x1GB KINGSTONE KARTA GRAFICZNA: 2x GeForce 7300GT DYSK: 160 GB Barracuda ZASILACZ: 420W BeCool i teraz moje pytanie... jaki SystemOperacyjny dla tej maszyny? dodam, że całe życie lece na XP 32bity, ale chce się wreszcie przerzucić na 64 chociażby ze względu na RAMy z góry dzieki za pomoc Edytowane 28 Stycznia 2013 przez seagate7200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Jeśli pytasz o wymagania to wszystkie Ci pójdą. W każdym razie polecam 64bit a jaki to sam sobie musisz wybrać, są testy w necie zobacz czy win 8 Ci się podoba Edytowane 28 Stycznia 2013 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seagate7200 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2013 mógłbyś dać linka do jakiegoś dobrego testu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Żeby daleko nie szukać, test z naszego ukochanego PurePC: http://www.purepc.pl/oprogramowanie/test_windows_8_nowy_kafelkowy_system_operacyjny_microsoftu + wujek Google - mi kafle się nie spodobały ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Jeśli nie chcesz windowsa 8 to windows 7 64bit będzie najlepszą opcją ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Ja bym zaczął od pytania : Do czego wykorzystujesz ten komputer ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BastianCJ47 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 tak włączając się do tematu ;) na Sempronie i 512 DDR1 nawet ta 8 śmigała ale ramu za mało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakius Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Gdyby nie brak sse2 i wirtualizacji to i na duronach by działała 8. Przez kilka miesięcy na 850MHz miałem win7 bez sp i było zadziwiająco płynnie, może dzięki 2gb ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Licz się z tym że mogą być problemy ze sterownikami do tej płyty.Pod Vistę są,natomiast pod nowsze OSy już brak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seagate7200 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 dzięki bardzo za helpa chyba spróbuję z W7 64bit martwi mnie tylko ten brak sterowników do tej płyty pod W7 ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seagate7200 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 ma ktoś może motherborda ASUSa a8n32-SLI Deluxe z Windowsem 7? i moglby mi udzielic informacji jak ze sterownikami tej płyty pod W7? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...