[Shinigami] Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam po dłuższej przerwie na rzecz motocykli. Od bliżej nieokreślonego czasu szczypię się ze wspomnianym w opisie laptopem. Jest to odmiana bez wyjścia SVHS-SVIDEO ze zintegrowaną kartą X1300 a chciałbym podłączyć go do telewizora. Sam telewizor to CRT firmy BEKO zdolny odbierać sygnały cyfrowe (bez MPEG4) ale niestety w żaden sposób nie zgłasza swojej obecności przy użyciu przejściówek z DSUB na SVHS, RCA, EURO/SCART. Jak podłączam monitor komputerowy to wszystko jest w najlepszym porządku, bo karta automatycznie wykrywa sprzęt, przechodzi w tryb DualView, pokazuje pozostałe tryby i opcje. Tutaj moje pytanie. Która część gniazda DSUB służy jako wykrywanie podłączonego sprzętu ? Nie chcę zmieniać TV, bo nadal działa a odtwarzacz DVD nie protestuje. Aktualnie jeszcze kombinuję z kartą TV na PCMCIA ale one mają tylko Video IN i nie wiem czy są w stanie też nadawać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...