HELLBOY Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Posiadam Ontrack EasyRecovery Professional 10.0.5.6. Znajduje mi pliki skasowane z napędów ale zamiast nazw oryginalnych nadaje nazwy cyfrowe. Np 2345753.jpg, 66543269.dll, 77653365.exe. Nie podaje również oryginalnej ścieżki ulokowania pliku. Gdzie w opcjach można to zmienić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Najwidoczniej te informacje się nie zachowały i nie był w stanie ich odzyskać. Nie odpowiada za jakakolwiek opcja w ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLBOY Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 No nie do końca się zgodzę. Mam również ten program w wersji 6 i ta wersja pokazuje nazwy plików. Sprawdzałem na tym samym dysku z tymi samymi plikami. Użyłem również innego programu którego nazwy nie pamiętam. Znajdował mniej plików, ale pełne nazwy i ich lokacje. Wersja 10 jest jakaś upośledzona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Program jest ogolnie uposledzony... zwlaszcza jego wyszukiwanie plikow... Znajduje wiecej dlatego ze nie szuka ich po sygnaturze pliku tylko po ciagu znakow w nazwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.rek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 @up a co względem Ciebie jest lepszym programem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grz3choo Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 @up Co prawda nie do mnie pytanie ale polecam DMDE (http://softdm.com/), który to pare dni temu uratował ważne dane z mojego 500gb przenośnego hdd (OnTrack na nim poległ). Wersja darmowa pozwala na pojedyncze odzyskiwanie plików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...