xenqpl Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witam mam taki problem że przeinstalowałem windowsa , wszystko takie same wszystko poinstalowane ale jednak w grach mam mało fps itd dużo mniej niż wczesniej nie wiem o co chodzi główkuje sie już troche może własnie jakieś starsze sterowniki są lepsze czy coś pomocy karta graficzna ATI Radeon 6800m (laptop). Proszę o pomoc ważne ! Dodam że jak ustawiam w fifa 13 jakoś renderowania wysoka chodzi lepiej niż na niska... nie wiem calkowicie o co chodzi... prosze bardzo o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek345345 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Instalowałeś najnowsze sterowniki ? Tu masz stronkę, wykryje ci kartę i pobierze sterownik : http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_detect.aspx Czy instalowałeś innego windowsa niż miałeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenqpl Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 tego samego windowsa 7 64bit i najnowsze instalowalem...:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...