pandelek Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 przez nocke sciangalem 2 filmy,,,star trek nemesis i ali g,,,i znikly,,,przeszukalem caly hdd,,,i nic,,,,,a sciagalem przez kazaa lite,,,poza tym sicagnelem inny film i nie zmienil rosrzezenia,,,,co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 kazaa czasami wcina, sprawdz czy nie ma ich jeszcze w .dat-ach czy w czym koza je trzyma. na przyszlosci - zmien siec p2p :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Moze to byly te tzw. "filmy-fantomy"... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 wyłącz w speedupie clear D and E i clear U and E, u mnie to pomogło. Jak nie zmieni rozszerzenia to zrób to sam, pomaga też kilkukrotne odpalenie i wyłączenie kazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrzeszu Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 wiem co czujesz, kiedys sciagalem kazza koncert ktory w jednym pliku zajmowal 1,3GB, przy 1,2 wylaczyli mi prad i plik zniknal, oczywiscie mozna go odzyskac jak kolega podal wczesniej *.dat, ale juz go nie da rady dociagnac do konca, dlatego nie polecam kazzy do sciagania duzych plikow, mp3 owszem i nic poza tym Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...