Savio Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witam wszystkich mam taki problem Mam laptopa Lenovo Y550 idepad i mam wi-fi jestem podłączony pod router przez wi-fi router znajduje się w innym pokoju w tym pokoju mój brat jest podłączony pod router ale przez kabel mam mozille firefox i próbowałem ją przyspieszyć ale to wiele nie dało Bardzo Wolno otwierają mi się strony internetowe i buforują filmy jak przyszpieszyć mój internet POMOCY??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Mocniejsze anteny do routera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Jaki masz zasięg? Jaki masz net? Szklana kula w serwisie więc bez tego ani rusz :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savio Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Uczestnik mam internet z Orange powinien być całkiem szybki ale od jakiegoś czasu strasznie wolno się strony otwierają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Uczestnik mam internet z Orange powinien być całkiem szybki ale od jakiegoś czasu strasznie wolno się strony otwierają Orange nie ma tylko jednej oferty... Podaj więcej informacji. Jeżeli nie jesteś w stanie podać podstawowych informacji to przynajmniej nagraj filmik, który będzie ukazywał co jest nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obijak Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Jakiś limit? Nieopłacony rachunek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...