Gość Laki1231 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Jak w temacie które filtrowanie najlepsze? Może mi ktoś posegregować wszystkie te filtrowania od najgorszego do najlepszego? Bo nigdy nie wiem które lepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) A tematu o BO2 nie ma ?! http://forum.purepc....ny/page__st__30 Dla Twojej wiadomości to nie jest filtrowanie . Jeśli nie wiesz jak posegregować to włącz i sam sprawdź które najlepiej wygląda. Jeśli nie widzisz różnicy to daj sobie spokój. Edytowane 1 Lutego 2013 przez kaijitsu 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Laki1231 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) Ale się wysiliłeś w tym, poście dzięki.... i to jest FILTROWANIE ANIZOTROPOWE lub tzw. tekstur widzę wiesz mnie niż ja. Edytowane 1 Lutego 2013 przez Laki1231 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) To w takim razie i ja dowiedziałem się czegoś nowego. A ja ciemny myślałem do tej pory, że fxaa i smaa to metody antyaliasingu... jakiż ja głupi, o dzięki Ci olśniewający człowieku za wyjaśnienie...... Edytowane 1 Lutego 2013 przez SpectatorX 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Faktycznie wiem mnie od Ciebie. Skoro twierdzisz, że MSAA to filtrowanie anizotropowe to nawet nie próbuję zgadywać co według Ciebie to AF16x 8x itp. Wyjaśnij nam jeszcze inne pojęcia może czegoś nowego a zarazem ciekawego się dowiemy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Laki1231 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) Jakbyście byli mądrzy to byście pomogli, w grze tak napisane więc tak pisze, i wiem że wygładza tylko krawędzie, a wasz poziom jest tak niski że ciężko wam odpowiedzieć, zaniżacie tylko poziom forum takimi komentarzami ... zjadacze rozmów wielcy a ciężko odp na proste pytanie, człowiek pisze żeby się dowiedzieć czegoś a nie czytać durne wypowiedzi Edytowane 1 Lutego 2013 przez Laki1231 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Ale się wysiliłeś w tym, poście dzięki.... i to jest FILTROWANIE ANIZOTROPOWE lub tzw. tekstur widzę wiesz mnie niż ja. Pwooom. Właśnie padła moja tolerancja na ciebie. BB&NCB* *Bye bye & Never Come Back. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...