Gość Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam, Zastanawiam się nad kupnem laptopa HP Pavilion G6 tego w ofercie Plus GSM z modemem usb i ineternetem LTE, koszta wydaja się ok, bo za 18GB transferu miesięcznie w taryfie dziennej, przy abonamencie 79zł (brutto) laptop kosztuje mnie 350zł, jest to oferta trochę inna niż ta z Plus GSM, bo trochę od innego dostawcy ale też współpracującego z polkomtel sa internet mobilny lte i tak chcę kupić, ale zastanawiam się nad samym laptopem, nie mogę znaleźć w internecie żadnej recenzji, czyżby nikt go nie kupił ? przecież w ofercie plus gsm już jakiś czas jest. Na allegro go sprzedają, ale żadnej recenzji , żadnej opinii na jakimś blogu, czy może nie umiem szukać? problem w tym że G6 ma wiele konfiguracji, i nie ma żadnej recenzji dla takiej jak ta Parametry techniczne laptopa HP Pavilion G6: System Operacyjny: Microsoft Windows 8 Procesor: Intel Core i3-2370M - 2 rdzeniowy Bateria: 6-cell Karta graficzna: Intel HD Graphics 3000 Dysk twardy: 320 GB Ekran: 15.6" Pamięć RAM: 4 GB WLAN: 802.11 b/g/n Bluetooth: tak USB: 2xUSB 2.0, 1xUSB 3.0 Czytnik kart pamięci: SD/SDHC/SDxC/ mmc Złącza i interfejsy: port VGA, wejście na mikrofon, wyjście na słuchawki, RJ 45, HDMI, Kingston Lock Slot Wbudowana kamera VGA szukając po sklepie hp, wiem ze to model hp g6 2233sw http://h10025.www1.h...cname=c03540697 Czy ktoś z forumowiczów posiada / ma dostęp do takiego laptopa ? Ciekawi mnie czy jako że w innych konfiguracjach jest z dedykowaną grafiką czy ta seria 22xx ma opcję żeby podłączyć kartę czy to wszystko wlutowane w płytę główną jest? I generalnie jakąś opinię na temat sprzętu, parametry nie powalają, ale jak to sie ma do konkurencji w tym segmencie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebartus1989 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2013 Testował ktoś ten sprzęt?? Jak się sprawdza w codziennym użytkowaniu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...