Skocz do zawartości
MaKaR

jak sie nazywał ten dodatek do q3

Rekomendowane odpowiedzi

dokladnie chodzi ci pewnie o promoda 

wchodzisz na serwa i klikaj  /callvote promode 1 

i to all

o ile masz wczesniej zainstalowane osp :) wszystko masz tutaj

promode - www.promode.org

osp - www.orangesmoothie.com (albo org nie pamietam :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cahllenge proMode, albo osp.

w proMode jest pelna kontrola w powietrzu, jak sie bawiles troche w Defragu, to mozesz leciec spirala :D

w OSP jest troche trudniej, ale kontrola w powietrzu tez duza(mi sie to nawet bardziej podoba :) ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e tam promode :P bronie za szybko sie zmieniaja, w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia to ostro :D vq3 rzadzi swiatem!

hehe jak sie zaczelo grac w q1 to promod jest za wolny... ehh pamietacie czasy q1 z 97...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e tam promode :P bronie za szybko sie zmieniaja, w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia to ostro :D vq3 rzadzi swiatem!

hehe jak sie zaczelo grac w q1 to promod jest za wolny... ehh pamietacie czasy q1 z 97...

Ja mam cala trylogie: Q1, Q2, Q ]|[ na dysku. Plus kilka modkow do q3, i mase map. Wszystko wazy 1 Giga :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ktos nie ma refleksu to jasne że za szybko :P, jeżeli chodzi o q3 to cpm rządzi, jest poprostu najleprzy... p.s. neos jak chcesz aby ci sie wolno bronie zmieniały to odpal sobie Wolfenstaina 3d albo Doom 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Insta Unlagged- ciekawy modek- redukuje ping ponizej 350, minus- jedna bron na mapce (default rail). Polski server: 217.172.244.229:27962, 27963,27964

Matrix- jeszcze ciekawszy :D Przy scianie trzymasz +moveup i... idziesz po niej :D No i jeszcze te zwolnienia czasu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlamnie mody byly tylko gadzetami, zrazilem sie juz w czasach q1 kiedy to powstawaly mody ala szczelanie psami :> jedyny mod jaki uznaje to cpm dq3 bo zmienia gre na q1 ito tyle :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aRoo"]Insta Unlagged- ciekawy modek- redukuje ping ponizej 350, minus- jedna bron na mapce (default rail). Polski server: 217.172.244.229:27962, 27963,27964

Matrix- jeszcze ciekawszy :D Przy scianie trzymasz +moveup i... idziesz po niej :D No i jeszcze te zwolnienia czasu :D

Insta Unlagged RuLeZ :D, a dla mnie jedna broń to zaleta 8).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Insta Unlagged RuLeZ :D, a dla mnie jedna broń to zaleta 8).

Ja nie lubilem z poczatku, ale sie przyzwyczailem. A jak sie znudzi, to zawsze mozna callvote insta_weapon [numer broni] :lol:

Poza tym- mozna zmieniac cycle broni, i skakac na railu i plazmie, jak na RL- to jest zaje**sta sprawa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi