MaKaR Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 no właśnie był taki dodatke co można było w locie na boki skrecac i inne taki ale na smierć zapomniałem jak on sie nazywa dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Chodzi Ci o mod czy dodatek. Bo dodatek nazywał się Team Arena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neos Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 hm skrecanie w locie? stary dobry promode :) (inaczej challenge promode arena) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 dokladnie chodzi ci pewnie o promoda wchodzisz na serwa i klikaj /callvote promode 1 i to all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neos Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 dokladnie chodzi ci pewnie o promoda wchodzisz na serwa i klikaj /callvote promode 1 i to all o ile masz wczesniej zainstalowane osp :) wszystko masz tutaj promode - www.promode.org osp - www.orangesmoothie.com (albo org nie pamietam :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 cahllenge proMode, albo osp. w proMode jest pelna kontrola w powietrzu, jak sie bawiles troche w Defragu, to mozesz leciec spirala :D w OSP jest troche trudniej, ale kontrola w powietrzu tez duza(mi sie to nawet bardziej podoba :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 CPMA rox :D kiedys troche w to gralem .. ehh to byly czasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 dziek za pomoc chodziło właśnie o promoda skleroza boli strzeje się :D:D:D:D::D:D:D: wypowiedź prawie 18 latka heheheheheheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Słuszna decyzja :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neos Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 e tam promode :P bronie za szybko sie zmieniaja, w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia to ostro :D vq3 rzadzi swiatem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 A nie, bo cpm rzadzi. :D A najlepsza Insta Unlagged :lol: , bo to ani cpm, ani vq3 (IMO) No i jeszcze Matrix Q3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 e tam promode :P bronie za szybko sie zmieniaja, w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia to ostro :D vq3 rzadzi swiatem! hehe jak sie zaczelo grac w q1 to promod jest za wolny... ehh pamietacie czasy q1 z 97... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 e tam promode :P bronie za szybko sie zmieniaja, w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia to ostro :D vq3 rzadzi swiatem! hehe jak sie zaczelo grac w q1 to promod jest za wolny... ehh pamietacie czasy q1 z 97... Ja mam cala trylogie: Q1, Q2, Q ]|[ na dysku. Plus kilka modkow do q3, i mase map. Wszystko wazy 1 Giga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 e tam promode :P bronie za szybko sie zmieniaja, w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia to ostro :D vq3 rzadzi swiatem!jak ktos nie ma refleksu to jasne że za szybko :P, jeżeli chodzi o q3 to cpm rządzi, jest poprostu najleprzy... p.s. neos jak chcesz aby ci sie wolno bronie zmieniały to odpal sobie Wolfenstaina 3d albo Doom 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 aRoo"]A nie, bo cpm rzadzi. :D A najlepsza Insta Unlagged :lol: , bo to ani cpm, ani vq3 (IMO) No i jeszcze Matrix Q3 :D tego to jeszcze nie widziałem, niewiem jakoś mi umknął, z kad można go pociągnąć, zapodaj linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Insta Unlagged- ciekawy modek- redukuje ping ponizej 350, minus- jedna bron na mapce (default rail). Polski server: 217.172.244.229:27962, 27963,27964 Matrix- jeszcze ciekawszy :D Przy scianie trzymasz +moveup i... idziesz po niej :D No i jeszcze te zwolnienia czasu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Dlamnie mody byly tylko gadzetami, zrazilem sie juz w czasach q1 kiedy to powstawaly mody ala szczelanie psami :> jedyny mod jaki uznaje to cpm dq3 bo zmienia gre na q1 ito tyle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Q 2 przeszedłem 4 razy :D :D - to była moja pierwsza gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 muzyczka z q2 da best; i jeszcze jeden taki kawalek z rocket areny (kto zgadnie [zanuci] o ktory mi chodzi?); Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 aRoo"]Insta Unlagged- ciekawy modek- redukuje ping ponizej 350, minus- jedna bron na mapce (default rail). Polski server: 217.172.244.229:27962, 27963,27964 Matrix- jeszcze ciekawszy :D Przy scianie trzymasz +moveup i... idziesz po niej :D No i jeszcze te zwolnienia czasu :D Insta Unlagged RuLeZ :D, a dla mnie jedna broń to zaleta 8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Insta Unlagged RuLeZ :D, a dla mnie jedna broń to zaleta 8). Ja nie lubilem z poczatku, ale sie przyzwyczailem. A jak sie znudzi, to zawsze mozna callvote insta_weapon [numer broni] :lol: Poza tym- mozna zmieniac cycle broni, i skakac na railu i plazmie, jak na RL- to jest zaje**sta sprawa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...