Miczael Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Posiadaczą HD 6900 seria odradzam najnowsze sterowniki, mimo iż są to WHQL u mnie ostatecznie: 1. Gernerowały błędy w doblokowanej karcie Hd6950@6970 co spowodowało iż myślałem że uszkodziłem dodatkowe potoki. 2. Spowodowały BOSD Kernel Power 41 kilka razy co doprowadziło do uszkodzenia( system przestał widzieć 1 dysk SSD z macieży ) Podsumowując straciłem dane na C :( oraz kosztowało mnie to dzień szukania i dociekania co jest przyczyną. Po powrocie do Catalyst 12.1 WHQL znowu można odblokować potoki (brak błędów) oraz system normalnie pracuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 To, że Tobie przytrafiła się katastrofa to nie znaczy, że wszystkim się przytrafi. Ja np nie mam żadnych problemów z nowymi sterownikami, fakt, inna grafika, ale jednak bez problemów. Następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Twoje problemy są dość specyficzne, ale ogólnie dużo osób narzeka na te sterowniki. U mnie (hd5770) spadła wydajność w far cry 3 musiałem obniżyć wygładzanie krawędzi żeby płynnie działał po zainstalowaniu tych sterowników. Już mi się nie chce ich odinstalowywać jakoś przeżyje:) i poczekam na nowsze Edytowane 2 Lutego 2013 przez michalelo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 W tej chwili najnowsze to 13.2 beta 4 których także używam i z którymi również problemu nie mam więc już możesz zainstalować ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 1. http://forum.purepc.pl/topic/321965-ati-radeon-hd6000-series/ 2. Formatowanie tekstu jakby miały robić zwarcie na GPU. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...