Skocz do zawartości
Madness2k

Komputer do 5200zł

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć ! Jako, że mój staruszek nie wyrabia należałoby zakupić coś nowego.

Co mi potrzeba ?

-Monitor (20 cali minimum, można też znaleźć mały TV), dobrze by było gdyby miał głośniki na jack bo chciałbym tam podłączyć Xboxa360.

-Tanią myszkę i klawiaturę (w dość przyzwoitej jakości).

-Cały komputer (wszystko nowe trzeba).

Chciałbym na tym komputerze pograć w gry przynajmniej na średnich detalach. Interesują mnie takie tytuły jak BF3 + DLC's, CS:GO i FC3. Proszę wykorzystać cały budżet który wynosi tak jak w temacie tj. 5200zł (za przesyłki osobno zapłacę), można troszeczkę wykroczyć po za budżet jeżeli będzie jakiś skok wydajności.

Pozdrawiam, Madness2k.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli zmierzasz podkręcać to polecam taki zestaw:

http://www.pcprojekt.pl/index.php?/p__konfigurator/action__2/laptop__/data__eJx1kcEOgjAMht9lZ2IK3VjxHYxHD8bDAhwICIZBjBrf3bUBggYPW$9!a$N320vd!q4Y60Htz0qTTVWkdIZJCAY1hQBMMNMSTDqTTKTRYDkA4nxgKJ6kpBrX6YJJo1hYvdBLpKqm8zlPwj3zgj96ncOGho1eccnL1sl1M0ZkpMjO5QnIvuSxEYD0jWltQfRrKp3Iu4W1tx!vwVuZRLx7N7hj3Zc!oDiZwKEqfVXmTx6S$2Jn!anudeOKU!N8!wgY1PsDVmhYoQ**

Jeśli nie - to część elementów może być trochę tańsza (płyta główna, zasilacz, chłodzenie CPU).

Monitor 25" od LG z tunerem TV i HDMI (do podłączenia Xboxa).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi