Madness2k Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Cześć ! Jako, że mój staruszek nie wyrabia należałoby zakupić coś nowego. Co mi potrzeba ? -Monitor (20 cali minimum, można też znaleźć mały TV), dobrze by było gdyby miał głośniki na jack bo chciałbym tam podłączyć Xboxa360. -Tanią myszkę i klawiaturę (w dość przyzwoitej jakości). -Cały komputer (wszystko nowe trzeba). Chciałbym na tym komputerze pograć w gry przynajmniej na średnich detalach. Interesują mnie takie tytuły jak BF3 + DLC's, CS:GO i FC3. Proszę wykorzystać cały budżet który wynosi tak jak w temacie tj. 5200zł (za przesyłki osobno zapłacę), można troszeczkę wykroczyć po za budżet jeżeli będzie jakiś skok wydajności. Pozdrawiam, Madness2k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alucard69 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Jeśli zmierzasz podkręcać to polecam taki zestaw: http://www.pcprojekt.pl/index.php?/p__konfigurator/action__2/laptop__/data__eJx1kcEOgjAMht9lZ2IK3VjxHYxHD8bDAhwICIZBjBrf3bUBggYPW$9!a$N320vd!q4Y60Htz0qTTVWkdIZJCAY1hQBMMNMSTDqTTKTRYDkA4nxgKJ6kpBrX6YJJo1hYvdBLpKqm8zlPwj3zgj96ncOGho1eccnL1sl1M0ZkpMjO5QnIvuSxEYD0jWltQfRrKp3Iu4W1tx!vwVuZRLx7N7hj3Zc!oDiZwKEqfVXmTx6S$2Jn!anudeOKU!N8!wgY1PsDVmhYoQ** Jeśli nie - to część elementów może być trochę tańsza (płyta główna, zasilacz, chłodzenie CPU). Monitor 25" od LG z tunerem TV i HDMI (do podłączenia Xboxa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleczny start Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Monitor weź lg m2382d lub m2482d (1 cal wiekszy). Tuner dvb-t, wbudowane głosniki, 2x hdmi, podkaczysz xboxa, matryca ips. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...