speedy029 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Witam! Przeszukałem 17 stron i nie znalazłem. Jak zrobić ayby Internet Explorer 6.0 otwierał się zawsze zmaksymalizowny? We właściwościach programu IE nie ma okienka do zaznaczenia opcji: "Uruchamiaj zmaksymalizowany" czy jakoś tak. System to XP Pro PL SP1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Jak zamkniesz kilka razy okno zmaksymalizowane to sie powinien juz tak otwierac... Lecz czasami jak sie usra to bedzie sie otwieral maly. Nie wiem czy istnieje taka opcja o jakiej piszesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Nie wiem jak zrobić żeby był zawsze zmaksymalizowany. Bo można zrobić skrót po którego uruchomieniu będzie zmaksymalizowany ale często po kliknięciu na jakiegoś linka otwiera się mniejszy. Lepiej zainstaluj sobie jakąś nakładkę na IE na przykład MyIE2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Jak zamkniesz kilka razy okno zmaksymalizowane to sie powinien juz tak otwierac...To powinno pomóc. ...zainstaluj sobie jakąś nakładkę na IE na przykład MyIE2.Polecam :!: (koniec z denerwującymi popup'ami). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Witam! Przeszukałem 17 stron i nie znalazłem. Ja wieeelokrotnie szukalem rozwiazania tego problemu. Jest to niemozliwe. Nawet jak ustawisz w skroce "maksymalizuj" to i tak linki beda Ci otwierac okno IE 'nie na pelnym ekranie'. Rozwiazanie? Ja przesiadlem sie na Opere. Sprobuj. Jak nie polubisz w ciagu 2 minut :wink: to wywal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...