miles90 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Jaki polecacie monitor do 7 stów z lekkim hakiem. Będzie wykrozystywany z PC i Xboxem. Dlatego chciałbym żeby była możliwość podłaczenia głośników do niego. Mam na oku LG IPS 234V ale ma tylko wejście słuchawkowe więc nie wiem jaka by była jakość dzwięku w głośnikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 A czym się różni wyjście (nie wejście) słuchawkowe od głośnikowego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miles90 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 przepraszam że odpowiem pytaniem na pytanie ale czy sądzisz ze gdybym się znał na tym to zakładałbym taki temat ? 7 stów to trochę kasy jest więc chce rozwiać wszelki wątpliwości nawet banalnymi dla niektórych pytaniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 W laptopie też masz wyjście słuchawkowe, a można do niego podłączyć głośniki - proste. Tylko jeden problem: zakładam, że chcesz podpiąć pod niego głośniki, tak by mieć dźwięk i z kompa, i z xklocka. Problem w tym, że dźwięk możesz poprowadzić tylko z jednego źródła (przez hdmi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastablasta Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Jaki polecacie monitor do 7 stów z lekkim hakiem. Będzie wykrozystywany z PC i Xboxem. Dlatego chciałbym żeby była możliwość podłaczenia głośników do niego. Mam na oku LG IPS 234V ale ma tylko wejście słuchawkowe więc nie wiem jaka by była jakość dzwięku w głośnikach. EIZO FORIS FS2333 ma dwa wyjścia audio - na głośniki od tyłu i na słuchawki z boku. Masz też wejście audio Jack jak i dwa HDMI z obsługą dźwięku. No ale to już inna półka cenowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steef Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Co do monitorów full hd to kiedyś w 1997 roku taki monitor to było marzenie chyba wszystkich pasjonatów hehe to były czasy pentium III 128MB RAMu http://techtrendy.pl/title,Marzenie-kazdego-gracza-monitor-Full-HD-z-1997-r,wid,15545974,wiadomosc.html 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Dokładnie, a z tych modeli, które sa teraz na rynku warto zwrócić uwagę na ten LG http://www.skapiec.pl/site/cat/12/comp/1887589_techniczne . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Zrobi ktoś porządek z tym trollem od LG?!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...