iRusty Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam mam do was prośbę chciałbym zamontować wodne chłodzenie na moja kartę graficzna radeon 7970 Vapor-X Ghz edition dziala bardzo dobrze chlodzenie w stresie ma 66 stopni ale bardzo glosnia chodzi wtedy co mnie denerwuje obudowe mam SilentiumPC Regnum L50 Pure Black. prosze was o cały koszt i co jest mi potrzebne bo jestem ciemny jezeli chodzi o takie chlodzenie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Jak sam to określiłeś - nie masz pojęcia o WC, więc może najpierw poczytaj trochę artów i złap odrobinę wiedzy na ten temat. Co z tego, że Ci powiemy, co potrzebne, przy WC trzeba się trochę na tym znać, inaczej możesz sobie mocno zaszkodzić (albo swojemu sprzętowi). A przy okazji wymaga sporo uwagi, nie można tego od tak sobie złożyć i zapomnieć o tym. No i na tę kartę nie zamontujesz nic, poza małym uniwersalnym blokiem, ponieważ to niereferent i nie ma fullcoverów na to PCB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Dokladnie jak wyzej , najlepiej sobie odpusc bedzie Ci znacznie latwiej w zyciu jezeli juz sie upierasz na WC to zacznij kompletowac wiedze . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Nie jestem pewien, czy dostaniesz blok pod swoją grafę, ale ceny orientacyjnie : Blok : 500zł Chłodnica : 300zł Pompka : 200zł Wentylatory : 100zł Rezerwuar : 100zł Węże, złączki itp. : 100zł SUMA : 1300zł Wchodzisz w to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napiecie Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 juz tak nie strasz chłopaka. Jeżeli bedzie uparty i bedzie polował na używane okazje np na alledrogo albpo na forum to myśle że poskłada zestaw za 300-400zł. Jednak oczywiście na uzywanych no-namach i na pewno bez fullcovera. Moja rada do autora tematu: Jeżeli zadajesz takie pytania to na prawde sie w to nie pchaj. Trzeba miec wiedze i fundusze. Przede wszystkim wiedze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iRusty Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 dziekuje za wasze porady , naprawde duzo pomogly i rozjasnily mi moja wizje i zostaje wszytsko tak jak jest :D:D temat do zamkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...