jakac Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Czy opłaca się zamienić mojego procka na http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13888425 z mojego max co można wyciągnąć to 1850 Mhz steping A0 Jak z tego proca który jest na allegro dało się wyciągnąć 2400 Mhz to pewnie bym poczuł różnicę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 nie opłąca się. druss zmienił dlt3c (max przy standardowym napięciu 2150 MHz) na 2000+ i ma max 2200 MHz bez zmiany napięcia. a ja za 2000+ dałem 273 zeta w normalnym sklepie w lublinie. u ciebie powinny być jużtańsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 W sumie to racja, powinienen sie chyba przejsc po sklepach i wybrac dobra serie 2000+ bo cena jest taka sama, a mozliwosci troche wieksze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Moze i 2400 ale nie napisal przy jakim napieciu , czy wogole stabilnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 napisałem do kolesia żeby więcej szczegółów napisał tj czy testował żeczywiście te procki i czy na tyle mu chodziły, ale znowu to są DLT3C <- więc <span style="color:red;">[ciach!]</span>o to chyba nie jest :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...