galat Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 witam, mam problem ze sformatowaniem partycji systemowej. Działa ona pod wondows 8 release preview, chciałbym powrócić do xp. Myślę, że robę wszystko dobrze, ustawiłem bootowanie w biosie na wszystkich trzech opcjach z cdrom, wkładam płytkę z windows xp, pokazuje się, że system zostanie odpalony z CD i naciśnięcie dowolnego klawisza spowoduje rozruch systemu. Czy wciskam jakiś klawisz czy też nie zawsze ładuje się windows 8 (zaznaczam że moja klawiatura ne pewno działa ;-P) Proszę o jakieś sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Ściągnij program GParted wypal na płytce i z tej płytki uruchom komputer i formatuj partycję na której znajduje się Windows 8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galat Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 dzięki, ale co może mieć wpływ na takie zachowanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Przestawiłeś wcześniej w ustawieniach aby startowało z CD/DVD czy z HDD,i zapisałeś zmiany w BIOS-ie.Możliwe że po krótkim okresie rozruchu automatycznie włącza się rozruch z dysku i startuje system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...