alfra Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam ! Mam spory problem - posiadam płytę MSI p-35 Neo (MS 7360) bez trybu AHCI, podpiąłem SSD Pyro - został odnaleziony przez system, instalka WIN 7 x64 bezproblemowa. W momencie doinstalowania sterowników (czy to grafiki czy to płyty) po starcie system zawiesza się. Po wejściu przez tryb awaryjny - działa normalnie - o co chodzi ? Czyżby o ten nieszczęsny tryb AHCI ? czy jak ? Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Odinstaluj sterowniki do płyty, systemowe sa wystarczające. Brak AHCI na pewno spowoduje mniejsza wydajność tego i tak wolnego SSD. Na pewno sterowniki od grafy nie mają nic do rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfra Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 OK -ale bez instalacji sterowników do LAN itd nie wykrywa mi internetu. Jak instaluję samą grafikę - bez chipsetu - też wiesza system.... Ratujcie dobrzy ludzie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Ja nie pisałem nic o sterownikach do LANu. Te też nie mają wpływu. Główny wpływ moga mieć sterowniki do chipsetu własnie. Sprawdź czy są nowsze na stronie chipsetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...