Tom Ha Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nie śledzę za bardzo trailerów - a głównie gejmplejów - ale dziś pod nowym trailerem (na Fejsie) zauważyłem, że sporo ludzi narzekało na pogarszającą się grafikę w kolejnych zapowiedziach :DKtoś z Was też coś takiego zauważył, czy po prostu ludzie cierpią na gorączkę ubisoftową? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 Pogarsza? Mysle ze nie. Na tym filmiku co wrzucilem jedynie ten chlop z pierwszych kilku sekund ma slaba teksture na ubraniu - moze fragment z konsol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nie no, mam polewkę z panikarzy / hejterów, wątpię, żeby twórcy tej zacnej gry stosowali brudne sztuczki swoich kolegów z Francji :D długo pracowali na swoją renomę i myślę, że nawet spora "dotacja" ze strony Sony / MS nie przekonałaby ich do obniżenia jakości PeCetowej wersji, tylko po to, żeby sztucznie napędzić sprzedaż konsol :)Niemniej takie krzyki się dziś podniosły gdzieniegdzie i zrzucam to na karb ogólnej nerwicy, mnie osobiście Watch Dogs całkiem przypadło do gustu i nie zauważyłem nawet, że jakość była niższa od zapowiedzi sprzed roku, czy dwóch :)Z zupełnie innej beczki, korzystając z okazji, że są tutaj miłośnicy Wieśka - ktoś się skusił na planszówkę może? Zastanawiam się, czy nie kupić dzieciakom (11 lat) i pograć z nimi, czy też nie polecacie, bo jest za prosta / wulgarna / nie warta swej ceny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 Z zupełnie innej beczki, korzystając z okazji, że są tutaj miłośnicy Wieśka - ktoś się skusił na planszówkę może? Zastanawiam się, czy nie kupić dzieciakom (11 lat) i pograć z nimi, czy też nie polecacie, bo jest za prosta / wulgarna / nie warta swej ceny? Słyszałem, że jak na swoją cenę to wykonanie niestety bardzo średnie. Poza tym głównym zarzutem była mała interakcja między graczami - no ale to już co kto lubi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 Słyszałem, że jak na swoją cenę to wykonanie niestety bardzo średnie. Poza tym głównym zarzutem była mała interakcja między graczami - no ale to już co kto lubi. Wykonanie jest spoko, natomiast gra jest dość płytka i nastawiona raczej na osoby lubiące niezbyt skomplikowane tytuły / zaczynające przygodę z planszówkami. Jeśli ktoś się spodziewał rozbudowanej gry przygodowej (co sugeruje cena), to się zawiedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 A możecie polecić coś bardziej godnego polecenia, wydane w PL? :)Przepraszam za offtop, ale Gwiazdor coraz bliżej i sami rozumiecie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=89317 Niech dopracują, przynajmniej na spokojnie się pogra w gta5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ta obsuwa capi moczem. Jeśli finalny produkt nie będzie technologicznym i grywalnym majstersztykiem to będzie ostatnia gra w historii CDP Red. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 W ch*** walenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=89317 Niech dopracują, przynajmniej na spokojnie się pogra w gta5. O tym samym pomyślałem. Pierwotnie miałem odpuścić na razie GTA V z racji wydania W3, a tak problem sam się rozwiązał. BTW, jak myślicie, po ile będzie chodziło GTA? Jak zastanawiałem się nad zamówieniem na gramie preordera to było w okolicach 140, dziś wchodzę, to widzę 200, to jakiś żart? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Na allegro masz po 150 albo tutaj -> http://www.3kropki.pl/p/8/3/1/grand_theft_auto_v_gta_5.php 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jak popracują nad optymalizacją i dostaniemy grywalny produkt to ok. To jednak nie Ubisoft, więc można im zaufać i wybaczyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) To mi trochę brzydko pachnie w związku z rzekomym insiderem, który na NeoGAFie napisał coś takiego jakiś czas temu: PR is creating an overblown vision of a game that doesn’t exist while the team is in crazy crunch time for over a year now.Well in the end it’s my words vs CDP PR. I mean why should you believe me if I have no solid evidence to show? But that’s kind of my point, CDP built a very good relationship with gamers and now it’s paying off as opposed to say EA. I do have inside knowledge, I did have contact with the game but again NDA and such plus I’m just a dude on the internet. My only point is that GAF should take everything CDP says with a grain of salt. Just to sum up my messy line of thinking – don’t pre-order the game (especially on consoles). Wait for the reviews, then decide or don’t pay attention to a random dude on the internet and do what you want with your money. Wiadomo, każdy może sobie napisać co chce, ale druga obsuwa zaczyna mi już śmierdzieć. Edytowane 9 Grudnia 2014 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jak wydadzą po drugiej obsuwie gniota to imho będzie samobójstwo. Nie sądzę by byli aż tak nieroztropni. Jestem dobrej myśli Pozostaje uzbroić się w cierpliwość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Mi to zwisa, bedzie czas pograc w GTA V. ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Może do czasu Wiesława wyjdzie Radeon 390X. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Będzie czas na GTA V, Dying Light, RE: Revelations 2, RE HD i pewnie kilka innych tytułów :) Jeszcze Wasteland 2 mam do nadrobienia xDA Wieśka w maju i tak nie wydadzą, stawiam na jesień, rok po pierwszej obsuwie :] Kto w maju siedzi przed kompem / konsolą? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Nie m co gdybać, okaże się na premierę z czym mamy do czynienia. Po za tym niedoróbki były już widoczne w pokazanych gameplayach, gdzie postacie się blokowały. Dodatkowo na pclolu jest artykuł, gdzie jeden z przedstawicieli CDP mówił o rozrośnięciu się projektu (ponad 100h gry). Dobrze że przynajmniej starają się wszystko naprawiać przed premierą, a nie jak Ubi, odciąć kuponiki, wydać 2-3 łatki i następny "hit". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 Dokładnie zobaczymy. Zresztą, przecież i przy 1 i 2 części było masę błędów. Pamiętam, jak po kupnie 2 obiecałem sobie solennie 3 kupić już w wersji rozszerzonej, A sławetne ładowania lokacji w 1 części pamiętacie? Przestałem zwiedzać chaty chłopów, bo nie chciało mi się czekać na ładowanie lokacji ;) Wiedźmin jest fajną grą, ale swoje bolączki posiada. Obawiam się, że z 3 będzie nie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Wymagania sprzętowe Wiedźmin 3: Dziki Gon. Nie będzie lekko - PurePC Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Wymagania sprzętowe Wiedźmin 3: Dziki Gon. Nie będzie lekko - PurePC Czas skoczyć na następną GPU. Ciekawi mnie jak dobrze połatana będzie wersja z tłoczni w maju. Ekipa dźwiękowa ta sama co w części 2 czy zmieniają się głosy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Bez przesady, konfig zawierający i5+GTX660/HD7870+8GB można złożyć za (circa) równowartość PS4, o co ta piana? To jest 2K bite, więc wcale nie tak mało, a mówimy o minimum, które zwykle pozwala zobaczyć pokaz slajdów w koszmarnej jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Bez przesady, konfig zawierający i5+GTX660/HD7870+8GB można złożyć za (circa) równowartość PS4, o co ta piana? Tyle że PS4 wydajnościowo trochę odstaje od GTX 660. CDP RED mógłby zderzyć minimalne wymagania PC z jakością jaką będą prezentować kaszlaki które mają nalepkę nextgenów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Dziwne rozstawienie GPU w zalecanych GTX 770 vs R9 290. Prawie że topowa karta od AMD wiadomo że jest wydajniejsza od 770. Czyżby faktycznie na kartach od Nvidii gra działała lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ciekawe jaka będzie różnica w jakości grafiki pomiędzy nextcrapami a PC ? Na czymś przyciąć trzeba będzie nie ma siły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 Mam zmieniać kartę latem, więc widzę, że wiesiek poczeka sobie te 2-3 miesiące. Bo na minimalnych grać nie zamierzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooralesko Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Dziwne rozstawienie GPU w zalecanych GTX 770 vs R9 290. Prawie że topowa karta od AMD wiadomo że jest wydajniejsza od 770. Czyżby faktycznie na kartach od Nvidii gra działała lepiej. I za to trzymam kciuki. Oby na SLI z 770tek grało się przyjemnie w 1080p. Tylko jeszcze broadwella-k kupię i może uda się w niego zagrać w dwa miesiące po premierze ;) Oby mi się Intel nie spóźnił i wydał te Broadwelle w lipcu. Edytowane 9 Stycznia 2015 przez Gooralesko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dziwne rozstawienie GPU w zalecanych GTX 770 vs R9 290. Prawie że topowa karta od AMD wiadomo że jest wydajniejsza od 770. Czyżby faktycznie na kartach od Nvidii gra działała lepiej. Możliwe, popatrz ze zestawili także gtx660 z hd7870 gdzie ten drugi jest wydajniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 I za to trzymam kciuki. Oby na SLI z 770tek grało się przyjemnie w 1080p. Tylko jeszcze broadwella-k kupię i może uda się w niego zagrać w dwa miesiące po premierze ;) Oby mi się Intel nie spóźnił i wydał te Broadwelle w lipcu. No już lecę po nowy procesor bo wieśka wydają..... A tak na poważnie to mi gra się równie przyjemnie na 720p jak w 1080p. A SLI to lipa wiadomo od dawna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 (....) A tak na poważnie to mi gra się równie przyjemnie na 720p jak w 1080p. (...) Zależy na czym i po ilu browarach [; 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...