zalOst Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 Ale okropnie teraz wygląda to okieno podnoszenia przedmiotów, mogli chociaż dać opcję zmiany rozmiaru tak jak przy całym interfejsie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 Jakie jest użycie procesora w grze?? Gdzieś czytałem , że użycie grafiki to ponad 95%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 Spotkałem gryfa. Czaszka przy mobie w instrukcji powinna być opisana dwoma słowami - jeden strzał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 Mozesz dociagnac PL i powinno smigac normalnie. Na bagnach ten ciemnawy dziecko-stwor ma zle dopasowany glos jak i Ciri, ale to jedyne male minusy polskiego dub. Gra z kazda minuta coraz bardziej zasysa :P Swoja droga na yt wychaczylem takie cos: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Hej. Patche pobieraja się wam automatycznie? Nadal jestem na 1.02 a tu już 1.04 wyszedł. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooralesko Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Tak. Sprawdź w ustawieniach GOG czy masz włączone automatyczne aktualizacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Tyle że u mnie tej opcji nie da sie zaznaczyć. Jest szara i jest napisane że będzie dostępna niedługo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooralesko Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Zainstaluj GOG na nowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Jakie jest użycie procesora w grze?? Gdzieś czytałem , że użycie grafiki to ponad 95%. Przeczytaj proszę jeszcze raz co napisałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Podoba mi się w tej grze dokładność postaci, ich ubiór i uroda - kobiety ofkors :P Yen mnie rozbraja swoją figurą i urodą, a to przecież tylko animacja 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Że też masz czas patrzeć na jej tyłek kiedy tyle cyferek w lewym rogu :) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutosaki Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Witajcie, (JEŚLI BYŁO WCZEŚNIEJ W TEMACIE, PROSZĘ O PODANIE NUMERU STRONY :) ) podczas instalacji wiedźmina 3 (z płytki, nie bezpośrednio z goga, nie miałem go nawet pobranego wtedy) wcześniej wspomniany gog, postanowił, że nie pozwoli mi wybrać folderu, w którym gra miała się znaleźć. Przebolałem to pomimo faktu, że wiedźmin znalazł się nie na tej partycji co trzeba i zacząłem grę. Po 2 dniach stwierdziłem "aa, co mi tam, przeniosę folder, zmienię w opcjach goga gdzie gra się aktualnie znajduje i po płaczu", jak postanowiłem, tak zrobiłem, ale.. okazało się, że po ponownym włączeniu goga nie wyświetla mi się, że wiedźmin jest zainstalowany. Dlatego stwierdziłem, że po prostu wezmę plik z zapisami stanu gry, skopiuję go, resztę wyrzucę, a grę od nowa zainstaluję i wkleję folder z zapisami do nowo- zainstalowanej gry. Problem polega jednak na tym, że nie mam zielonego pojęcia w jakim miejscu mógłby się znajdować ów folder z zapisami :/ , może macie jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 moje dokumenty -> the witcher 3 -> gamesaves, tam zapisuje 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutosaki Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 moje dokumenty -> the witcher 3 -> gamesaves, tam zapisuje Dzięki wielkie, kamień z serca, że ktoś pomógł, bo nie chciało mi się od nowa zaczynać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 @leven przyznaję, że jest na co popatrzeć...ale dopiero na Twoich skrinach z pieca. Na xbox1 + 37" raczej wyobraźnia zostaje :banana: :grin: . Są jakieś info kiedy patch na konsolety? plus odszczekuję część narzekań z poprzedniego posta - jest coraz lepiej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Mam ponad 70h gry za sobą, a dopiero co dotarłem na wyspy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Mam ponad 70h gry za sobą, a dopiero co dotarłem na wyspy. Ja mam koło 30 paru i popłynąłem tam ze względu na zadanie z Lambertem. Im dłużej gram tym bardziej mi się podoba, również graficznie. Chociaż parę baboli wyszło, jak latająca z rozpartymi rękami Triss :lol: Ale kilka takich zdarzeń na ponad 30h gry to nie jest źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) Ja wczoraj zacząłem od nowa. Ale robię wszystko co jest możliwe, razem z wykrzyknikami i znakami zapytania. Wczoraj od obiadu do prawie 5 rana rozpracowałem zaledwie pierwszą planszę Gra jest piękna graficznie i bardzo wciąga, ale nienawidzę sterowania postacią - to jakiś obuch projektował :P @up Tolokan_PL Czarodziejki w tej grze, dosłownie mnie oczarowują. Doskonala oprawa graficzna i smak twórców postaci. Ubiory też piękne. Reasumując... nie mogę oderwać oczu od tych wszystkich kobiecych krągłości Edytowane 26 Maja 2015 przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Na razie ledwo liznąłem ale już wiem dlaczego lubię Wiedzina. Tu jest klimat gęsty jak karmel. Nie ma dobrej historii. Jest tylko prawda. Brutalna, poturbowana i umazana w <span style='color: red;'>[ciach!]</span>ie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Ja mam koło 30 paru i popłynąłem tam ze względu na zadanie z Lambertem. Im dłużej gram tym bardziej mi się podoba, również graficznie. Chociaż parę baboli wyszło, jak latająca z rozpartymi rękami Triss :lol: Ale kilka takich zdarzeń na ponad 30h gry to nie jest źle. U mnie w Novigradzie miałem kilka przypadków, że całe miasto biegało (lewitowało) z łapami na boki. Do tego zawieszające się NPC i potwory. Przed chwilą mi syrena utknęła w latarni morskiej i [gluteus maximus]. Mieczem się nie dało, bo w trybie walki nie wejdę po drabinie. Kuszą też nic, bo tak wysoko łapy nie podniosę. Smutek z baboli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 używał ktoś? http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/12/?tab=2&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fwitcher3%2Fajax%2Fmodfiles%2F%3Fid%3D12&pUp=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 używał ktoś? http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/12/?tab=2&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fwitcher3%2Fajax%2Fmodfiles%2F%3Fid%3D12&pUp=1 Widziałem, ale ponoć redzi mają wydać własne niebawem, więc olałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Biegając po południu Velen znalazłem chyba cały komplet Mistrzowskiego zestawu Niedźwiedzia. Nawet z cyklopem nie musiałem się trzaskać tylko udało się cichaczem zakraść do skrzynki. Jednak wymagany poziom i konieczność posiadania pośrednich przedmiotów sprawia, że nie prędko te itemy założę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 W podobny sposób obszedłem wywernę strzegącą skarbu lvl 14 bodajże. Nie wiem czy to bug czy gra po prostu nagradza styl stealth :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuptak Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Witam, mam taki problem:Mój linkMój linkMam wrażenie że te tekstury przez które przenikam są w jakiś sposób "dodane" do gry. Zwłaszcza na drugim zrzucie gdy idę tym niby korytem rzeki to słyszę jak woda mi chlupie pod nogamiWystępuje to na każdym pofałdowaniu terenu, albo przenikam, albo zaczynam lewitować razem z trawą i kamieniami Pierwszy raz się z takim czymś spotykam, gra oczywiście oryginalna, spaczowana do 1.04, GPU bez OC, stery najnowsze, plik ini nie modyfikowany. Problem występuje zarówno przy instalacji z płyty, jak i ściąganiu z gog-a.Ktoś ma może jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Jakie GPU? Wygląda to na: 1 błąd sterowników. 2. uwalone GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Witam, mam taki problem: Mój link Mój link (...) Najgorszy bełt który widziałem w życiu bardziej atrakcyjnie wyglądał niż to co zostało zaprezentowane na powyższych linkach. Powinieneś dać ostrzeżenie żeby co wrażliwsi nie oglądali tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuptak Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Jakie GPU? Wygląda to na: 1 błąd sterowników. 2. uwalone GPU. HD6850, tylko tutaj występuje taki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Odkręć pamięci MSI Afterburnerem o 100-150MHz. Coś się sypie a AMD 'zapowiedziało wydanie sterowników pod W3'. Swoim supportem równie dobrze mogli zapowiedzieć drugie nadejście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Ma ktoś jakiś dobry konfig na sprzęt jak z podpisu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...