rzymo Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 Słuchajcie, przestałem robić wątki poboczne i chciałem dalej pojechać z głównym. Mam obecnie dwie misje: - dowiedz się, czy Ciri przebywa w Novigradzie, - przeszukaj dom margrabiego korzystając ze zmysłów (też Novigrad). Pierwsza - nie wiem gdzie mogę iść, żadnych wskazówek na mapie nie ma. Druga - wskazówki są, ale wejścia do domu pozamykane, medytacja i czekanie na różne pory dnia nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Mam problemy z mutagenami nie moge zrobic wiekszego mutagenu choc posiada wszystko co potrzebne :/ spotkal sie ktos z takimi babolami ?? Potrzebuje zrobic Wiekszy czerwony oraz Wiekszy zielony mutagen Edytowane 13 Czerwca 2015 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 No coś Ty..... Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Mam problemy z mutagenami nie moge zrobic wiekszego mutagenu choc posiada wszystko co potrzebne :/ spotkal sie ktos z takimi babolami ?? Potrzebuje zrobic Wiekszy czerwony oraz Wiekszy zielony mutagen czekan na 1.06 albo baw sie w wyrzucanie i podnoszenie jak ktos wczesniej radzil. edit: pobawilem sie troche w asasyna w twierdzy barona i jest kilka recept poukrywanych w skrzyniach, ta gre to trzeba eksplorowac w kazdy mozliwy sposob ;) Edytowane 13 Czerwca 2015 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 Słuchajcie, przestałem robić wątki poboczne i chciałem dalej pojechać z głównym. Mam obecnie dwie misje: - dowiedz się, czy Ciri przebywa w Novigradzie, - przeszukaj dom margrabiego korzystając ze zmysłów (też Novigrad). Pierwsza - nie wiem gdzie mogę iść, żadnych wskazówek na mapie nie ma. Druga - wskazówki są, ale wejścia do domu pozamykane, medytacja i czekanie na różne pory dnia nie pomaga. Pierwszy sam się popchnie w miare fabuły, do domu chyba jakoś przez dach trzeba wejść z tego co pamietam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 praca kamery na Skelige ... omg ledwie się da grać na tych wyspach, cały czas mam praktycznie FPP :> nie widzę w co wiesiek naparza :> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 Praca kamery jest okropna. Czasem robi się samoczynne zbliżenie i nic nie pomaga oprócz restartu gry. Czyli robimy save i respawn :P Prawdopodobnie pytanie, które zadam ma już odpowiedź, ale muszę mieć pewność: Czy misje nieukończone (na czerwono) da się jakoś przejść, czy można o nich zapomnieć ? Wiem, że nie szkodzi to całej rozgrywce, ale moje drugie przejście gry jest przypisane dokładności w przejściach, a nie robota po łebkach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 Misje czy podpunkty? Bo jak na przykład chcesz zdobyć kartę do gwinta od osoby która nie żyje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 Skończyłem grę już dwa razy(160h łącznie), genialna rzecz i 10/10 w 100% mimo bugów czy glitchy. Chce więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 Misje czy podpunkty? Bo jak na przykład chcesz zdobyć kartę do gwinta od osoby która nie żyje? Podpunkt raczej. Niepowodzenie tak szybko się pojawiło, że nawet nie zdążyłem przeczytać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 Niby w obecnej wersji 1.05 mieli rozwiązać problemy z zadaniem "Mistrz Areny", ale chyba dalej coś nie tak. Gadam ze strażnikami i nic z tego nie wynika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 Niby w obecnej wersji 1.05 mieli rozwiązać problemy z zadaniem "Mistrz Areny", ale chyba dalej coś nie tak. Gadam ze strażnikami i nic z tego nie wynika. Masz na myśli misję, gdzie Geralt walczy z duchem Areny ? Czy już jesteś po akcji ? Zdaje się, że tam musi upłynąć trochę czasu zanim odbierzesz nagrodę. Ale to jest "chyba", bo wszystkiego nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Misje czy podpunkty? Bo jak na przykład chcesz zdobyć kartę do gwinta od osoby która nie żyje? Teoretycznie da się taką kartę zdobyć - o ile jest to karta z zadania. W opcji, w której uwalniamy ducha w drzewie, żeby uratował dzieciaki przed wiedźmami, żona barona zostaje za karę zmieniona w potwora, a na końcu całej akcji baron wiesza się na drzewie przed swoim domem. Wtedy jak wcześniej nie wygrałeś od niego karty, to możesz ją znaleźć w jego pokoju. Edytowane 15 Czerwca 2015 przez twistet 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 Masz na myśli misję, gdzie Geralt walczy z duchem Areny ? Czy już jesteś po akcji ? Zdaje się, że tam musi upłynąć trochę czasu zanim odbierzesz nagrodę. Ale to jest "chyba", bo wszystkiego nie pamiętam. Dokładnie. Ja chyba wróciłem po tygodniu do nich po nagrodę. Tak samo jak do kolesia na bagnach. Patelnia E975 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 Nowy patch poszedl. Patch 1.06 Fixes the endless loading screen when fighting the Ice Giant during the quest 'Lord of Undvik'. Geralt's clothes will no longer be wet after leaving the menu. The gate in the crypt now works correctly during the quest 'Scavenger Hunt: Viper School Gear'. Fixes the lack of interaction with Roche on Oxenfurt Bridge in the quest 'Get Junior'. Fixes an issue that prevented players from creating more than one item via Crafting/Alchemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artymienek Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 Testując Wiedźmina 3 mimo ponad 60 klatek (uber+hairworks średnie cienie i jeszcze jedna opcja średnia) miałem wrażenie lekkiego szarpanie gry czasami. Vsync ratował trochę tą sytuację, ale czasami też się zdarzyło poczuć takie zrywki. Testowałem w mieście i to tam poczułem te dziwne przycięcia. Specyfikacja jak w configu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Wam też po zdjęciu ulepszeń ze zbroi itp często te runy itd znikają z ekwipunku? Mutageny i glify niewidoczne przy miksowaniu w alchemii ? Oprócz tego: Po teoretycznym zakończeniu questa, brak możliwości zapisu gry, tak jakby zadanie dalej trwało, bo nie wyskakuje info o jego zakończeniu. AI niektórych przeciwników woła o pomstę do nieba. Edytowane 16 Czerwca 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 A propos problemów z nie działaniem mutagenów po wczytaniu zapisu gry czy szybkiej podróży. Odpowiedź z supportu: Ten problem planowo powinien zostać rozwiązany w nadchodzącym patchu (1.07). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Wreszcie... Przy okazji mogli by naprawić burdel z runami i glifami i ich łączeniem. Gra konsekwentnie twierdzi, że nie mam składników do runy Igni, mimo że 5 pomniejszych run leży w inventory (w tym dwie zrobione własnoręcznie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Głos Wiedźmina Geralta w Nawigacji NaviExpert 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Nie wiem jak z runami, ale takie mutageny maja kilkanascie wersji kazdego koloru to moze i podobnie to rozwiazali z runami? (nie bawilem sie zbytnio craftingiem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Tylko że wszystkie 5 jest w jednym stacku, a pochodzą z różnych źródeł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Nie istnieje wyższy Mutagen niż 10% ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 A jaka wersja - podobno w 1.05 nie dało się craftować mutagenu więcej razy niż jeden (aby móc robić to więcej razy musiałeś rzucić go na podłogę, wycraftować nowy i podnieść stary). W 1.06 to już podobno naprawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 5/7/10%. W sumie nie zależy mi na tym, żeby samym oddechem zabić przeciwnika, bo frajda z walki zniknie, ale jak jest wyższy % Mutagen to czemu go nie mieć w zestawie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 5/7/10%. W sumie nie zależy mi na tym, żeby samym oddechem zabić przeciwnika, bo frajda z walki zniknie, ale jak jest wyższy % Mutagen to czemu go nie mieć w zestawie :P Zawsze możesz zacząć grę z targetem na same znaki i walić Igni i Aard na przemian [; Ja na razie męczę sagę z dwójką na zmianę. Bo pierwszej części na 99% nie odpalę bo szlag mnie trafi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) bez przesady, tak tragicznie nie jest ... minie chwila zanim opanujesz sterowanie (ja przez dłuższą chwilę nie radziłem sobie nawet z podnoszeniem ekwipunku :>) ale potem idzie grać troche modów graficznych też wyszło prawie W3 w sumie 1 jest najbardziej dowciapna, noo i pijaństwo & rozpusta na całego :) ... te filozoficzne monoligi .. :> Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 Mam wersję pudełkową. Nie mam napędu. To jest szlag który mnie trafia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 Siedzę, gram w W3, piwkuję....doszedłem do misji w KM gdzie z wiedźminami piję na umór...normalnie się popłakałem:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 Mam wersję pudełkową. Nie mam napędu. To jest szlag który mnie trafia :P jak masz pudełko to masz i wersje GOG :) ją można pobrać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...