Chemik16 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 wpław ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 Dobre dobre. Wywalało mnie cały czas kiedy próbowałem się przenieść z tej wyspy z misji po nitce do kłębka. Przedostałem się na główną wyspę, zabiłem kilka syren i jakoś dalej poszło. W każdym razie dzięki za propozycję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianero92 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 Wiadomo kiedy będzie ten nowy pacz? z tego co wiem to miał yc w tym tygodniu ale jakoś się nie zanosi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario19x9 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Miał być w tym tygodniu, chcieli wypuść jednocześnie na wszystkie platformy, ale certyfikacja na konsole się przedłuża, pewnie wypuszczą we wtorek (oby). edit Dokładnie, też uważam że to bezsens. Edytowane 17 Lipca 2015 przez Mario19x9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 Jakoś wcześniej mieli to w [gluteus maximus] i na PC wydawali jak mieli gotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 Łatka powinna pojawić się w ciągu 24 godzin na wszystkich platformach. W zależności od platformy 5-7 gb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 No i w końcu jakoś rozkręciłem się z Gwintem :) początkowo nawet mi się nie chciało próbować bo ciągle i z każdym był łomot. W każdym razie chciałem wziąć udział w turnieju i niestety siła mojej talii to 3/5 Zadania związane z Gwintem wykonałem i teraz muszę chyba na pałę szukać przeciwników, od których można coś wygrać. Możecie mi powiedzieć i ewentualnie wskazać na jakiejś mapie gdzie można zagrać o karty potrzebne do wzięcia udziału w turnieju? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Ogólnie w gwinta graj z każdym kupcem i barmanem, często od nich tez możesz karty kupić więc rób to. Pamiętaj że karte wygrywasz jedynie za pierwszą wygraną z kims więc w miare szybko uzbierasz talie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Nowy styl poruszania: Od 5 min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Podobno dzisiaj ma być na PC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Będzie, będzie :) Fajnie, będę miał gdzie składować trofea i wieśkowe rynsztunki ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Zawsze było można sobie położyć na ziemi swój asortyment. Ja to robiłem u Kowala Arcymistrza w Novigradzie w jego domu Po prostu odkładałem to na czym mi zależało, a niepotrzebne graty sprzedawałem. Woreczek - bo tak wygląda pakunek - zostaje tam do moment, gdy go podniesiemy. Teraz mają zostać wprowadzone wyznaczone miejsca na składowanie. To może być utrudnieniem, bo przecież trzeba będzie się do nich udać tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Otóż ja tak kiedyś zrobiłem na Wyspie Mgieł. I wyobraźcie sobie, że ktoś mi to zaje bał! Z tym że położyłem sobie rzeczy po prostu na ścieżce, w okolicy chatki z krasnalami, Wracam, a tu nie ma. Musiałem wracać do poprzedniego save'a! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Myślisz, że np. jakiś handlarz sobie szedł i łyknął Twój woreczek ? Ciekawe, czy to jest możliwe ? :P Ja to odkładałem w chacie Kowala i On mi tego nie zakosił :) Na ścieżce nie próbowałem. aha... mam jeden pakunek koło Kowala na Skellige... ten, co tylko żre i się obija Zaraz sprawdzę, czy dalej tam jest. EDIT: jest paczuszka ! Nawet Kowal w końcu wziął się do roboty. Edytowane 18 Lipca 2015 przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Nie wiem czy nie jest to związane z jakimś bugiem albo z w jakiś sposób szczególnym statusem Wyspy Mgieł, czy może przejściem jakiegoś punktu kontrolnego w grze. W normalnych lokacjach też czasami zostawiałem coś pod drzewem czy gdzieś i potem było. Na Wyspie Mgieł chyba nie ma żadnego kupca. Na tej Wyspie Mgieł jak to się stało to położyłem to drugi raz, odszedłem kawałek i patrzyłem czy to zniknie, ktoś to weźmie czy coś, no ale jak stałem obok to ciągle było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianero92 Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 To co wydali najpierw tego pacza na konsole czy co? skoro już niby jest jakoś na gogu nie ma nic do pobrania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Na konsole, ale tylko w USA, a reszta świata i platform lada moment, jak sądzę ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Podobno o 19.00 ma być dostępna wersja na PC :) Dzisiaj ofkors :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Coś tam ponoć "kąsolowcy" narzekają na pacza, że jedno połatał, a drugie podziurawił ;-) Więc się z pobraniem powstrzymam, aż chłopcy pecetowcy nie dadzą znaka, że wszystko OK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Nie wiem czy nie jest to związane z jakimś bugiem albo z w jakiś sposób szczególnym statusem Wyspy Mgieł, czy może przejściem jakiegoś punktu kontrolnego w grze. W normalnych lokacjach też czasami zostawiałem coś pod drzewem czy gdzieś i potem było. Na Wyspie Mgieł chyba nie ma żadnego kupca. Na tej Wyspie Mgieł jak to się stało to położyłem to drugi raz, odszedłem kawałek i patrzyłem czy to zniknie, ktoś to weźmie czy coś, no ale jak stałem obok to ciągle było. Niektóre lokacje mogą zostać "zresetowane" w wyniku questów albo zmienia się ich stan, wtedy wszystkie leżące śmieci są czyszczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Gram na 3 poziomie trudności - brak regeneracji zdrowia. Czy zdolność rytm dobowy włącza tą umiejętność? Od momentu kiedy zorientowałem się jak działa odwar z trolla to tylko to stosuję do regeneracji zdrowia. Ewentualnie jakiś boost jeśli przeciwnik trudniejszy. Macie jakieś ciekawe sposoby na szybką (najlepiej w walce) regenerację zdorwia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Na GOG pojawił się patch 1.07 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Dziś zacząłem grać na nowo na PC. Poziom trudności najwyższy i taki podpalacz z Białego Sadu, moczymorda jedna zdejmuje Geralta na 2 strzały :D Swoją drogą gtx750 daje radę na nisko-średnich detalach w fhd. Gra w sumie za wiele nie traci na wyglądzie, najbardziej odczuwalne jest za to zasięg rysowania otoczenia. Ciekawe kiedy patch udostępnią, ale chyba przyjdzie czekać nam do poniedziałku. edit: gdzie ty masz ten patch? Edytowane 18 Lipca 2015 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Zmień język na angielski na stronie GOG. Od razu uprzedzam, że nie wiem, czy nie spowoduje to pojawienia się w grze angielskich tekstów gdzieś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Nadal mam tylko 1.06. Może później się pojawi, bo już teraz czuć że strona im wysiadkę robi co kilka chwil. edit: gog siadl kompletnie ale jest juz info o update. Edytowane 18 Lipca 2015 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 5.1GB zeszło po steamie. Ale mam inne plany i tylko 23h/doba :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Na gog bylo cos ok. 7gb, ale moze na steam jest jakas kompresja danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 ma ktoś z Was już tego pacza? ja ściągam go z torrentów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Ja też na steam zassałem i śmiga jak ta lala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Mam, wreszcie jest schowek. Zapisy gry niekompatybilne wstecz. Oczywiście na nowo trzeba klawisze ustawić, bo resetuje do standardu. Edytowane 18 Lipca 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...