Małpożer Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 Dlatego ja wracam do standardowych ustawien poruszania, do ktorych sie juz przyzwyczailem. Po za tym jakby lvl teraz sie szybciej nabijal. Jeszcze gryfa w prologu ani upiora przy studni nie ruszalem a juz prawie 3lvl, gdzie wczesniej ledwo ponad 3 mialem po zakonczeniu prologu zaraz po pojawieniu sie w Velen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 Jeżeli to co piszesz jest faktem, to ma rację bytu podniesienie leveli na rynsztunki. Ale i tak nie widzę możliwości, żeby do walki z pierwszym Bossem mieć na sobie Mistrzowskiego Wilka, a będzie potrzebny przy jego sile ataku i szybkości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 Mówisz o gryfie? Masz przecież ulepszoną zbroje z Kaer Morhen. JA w tym bez problemu robiłem gryfa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 U mnie też. Potem się okazało że mi skręciło połowę ustawień o oczko w dół :D Po przywróceniu, magicznego wzrostu FPS już niestety nie widać. Ją nie napisałem że wzrosła liczba klatek tylko że gra dziala plynniej trzyma lepiej 60 a jak są spadki do 58 to już mi tak obrazem nie szarpie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianero92 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 Czy na gogu są zapisywane save w chmurze jak na steam? jest taka możliwość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 Nie. Gog jedynie zapewnia zarzadzanei instalkami i latkami czy dodatkami do gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 Mówisz o gryfie? Masz przecież ulepszoną zbroje z Kaer Morhen. JA w tym bez problemu robiłem gryfa :D Nie o Gryfie-smoku, tylko rynsztunku Gryf :P Z tego co czytam i widzę u siebie - jestem dopiero na 12 levelu - to wszystkie rynsztunki podskoczyły o 3 poziomy do góry, aby je założyć. W takim razie Mistrzowski Wilk będzie dostępny dla Wiesia na 37 levelu. Ciekawo kto go założy, jak gra kończona jest przeważnie na 34 levelu ? No nic... zrobię sobie hybrydę: miecze Mistrzowskiego Kota + zbroja Mistrzowskiego Niedźwiedzia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 Skąd się bierze to przekonanie, że grę się kończy około lev 34? Ja gram naprawdę byle jak (i tak się już nastawiłem, że przejdę to drugi raz dbając o kolejność zadań) w sensie, że mnóstwo zadań mi przepadło (1 pkt lub 5 pkt za nie), ponad 10 zakończyło się niepowodzeniem (0 pkt) a mimo to wszystko wskazuje na to, że zakończę grę w okolicy lev 40. Jestem dopiero po Łysej Górze i już mam lev 34, a mnóstwo zadań jeszcze przede mną z tych pobocznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 (...) Jestem dopiero po Łysej Górze i już mam lev 34, a mnóstwo zadań jeszcze przede mną z tych pobocznych. Z tego że nie dostaniesz tyle expa w podstawce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 Brutalnie to zabrzmiało, pewnie teraz biedak wali głową o ścianę ;)A tak jeśli już o niemiłych niespodziankach mówić, tego się nie spodziewałem przy tym patchu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 Zmień lokacje dla pobieranych plików na inna partycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) To by wskazywało, że partycja systemowa ma mniej wolnego miejsca niż 8 GB ;) Skąd się bierze to przekonanie, że grę się kończy około lev 34? Ja gram naprawdę byle jak (i tak się już nastawiłem, że przejdę to drugi raz dbając o kolejność zadań) w sensie, że mnóstwo zadań mi przepadło (1 pkt lub 5 pkt za nie), ponad 10 zakończyło się niepowodzeniem (0 pkt) a mimo to wszystko wskazuje na to, że zakończę grę w okolicy lev 40. Jestem dopiero po Łysej Górze i już mam lev 34, a mnóstwo zadań jeszcze przede mną z tych pobocznych. Trzy (3) razy przechodziłem Wieśka i za każdym razem kończyłem na 34 levelu. Ale ja nie dogrywałem żadnych magicznych dodatków, które zwiększały EXP. Dzisiaj otrzymałem 720 EXP za misję "spis cudzołożnic". Wydaje się, że zwiększono EXP za misje :> Grę przechodzę 4 raz ale już na patchu 1.07 od początku. Edytowane 20 Lipca 2015 przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 Ja na razie odpaliłem import po zakończonej przygodzie z w2:EE i nadal ściska mnie w dołku przy porońcu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Podnieśli exp. Biały sad skończony na 100% i 3,5lvl. Wcześniej kończyłem go mając mniej niż 3lvl. Nawet na gamespot zwrócili uwagę, że nowy sposób poruszania jest mniej realistyczny i w walce nie ma prawie różnicy. I ta płotka robiąca desant w rzecce :D Edytowane 21 Lipca 2015 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianero92 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 Skumajcie to czytam newsa o tym nowy dlc do wiedźmina, po czym odpalam goga i patrze czy już jest i nie ma, ale tak patrze jeszcze przez minute i nagle się pojawiło xD jak tak patrzyłem sobie cud haha xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) <script type="text/javascript" src="http://interceptedby.admuncher.com/62314D3E11E29790/helper.js#0.82735.0"id="YZzW_MainScript"></script> Podnieśli exp. Biały sad skończony na 100% i 3,5lvl. Wcześniej kończyłem go mając mniej niż 3lvl. Nawet na gamespot zwrócili uwagę, że nowy sposób poruszania jest mniej realistyczny i w walce nie ma prawie różnicy. I ta płotka robiąca desant w rzecce :D W czasie poprzedniej rozgrywki opuszczając Biały sad miałem na sobie temerską zbroję(do założenia jej potrzeba 4lvl). Dzisiaj udając się na audiencję u cesarza miałem ją także założoną. Podniesienie expa to plotka raczej. Edytowane 22 Lipca 2015 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 To co ty tam robiłeś, że 4 lvl nabiłeś? Chyba nie powiesz że biegałeś po okolicy i wszystkie utopce tłukłeś? Kolejny bug wyłapałem. Po spotkaniu z Yen i przebiegnięciu za nią przez portal, wyrzuca Geralta w pokoju obok, ale portal nie chce już zniknąć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 Odkryłem co było do odkrycia, wszystkie questy zakończone. Czwarty poziom dostałem przed spotkaniem z Yen i audiencją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 To dziwnie bo ja biegalem po calej mapie szukajac nawet skrzynek co wsrod kamieni sa ukryte i ledwo 3,5lvl :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianero92 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 Może on grasz na niskim poziomi trudności i po prostu dostaje więcej expa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Ja aktualnie jade na najwyzszym ;) W sumie nie wiedzialem, ze jest roznica w expie miedzy poszczegolnymi poziomami. Edytowane 22 Lipca 2015 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Panowie... czy u Was też nie da się zakończyć misji "Najgroźniejszy potwór na Skellige" ? Trzeba tam zabić Wilkołaka, co zrobiłem, ale On pomimo pustego paska życia dalej łazi - już nie atakuje, ale też nie umiera. Help ! Edytowane 22 Lipca 2015 przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 Pisz do supportu. Ja wczoraj zgłaszałem 2 błędy to szybko się zgłosił pracownik i prosił o save'y z miejsca błędu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 Napiszę, bo już mi witki opadają ;) Właśnie pokonałem bardzo trudnego przeciwnika i dostałem za misję 22 punkty. Kto to w ogóle kontroluje, tam w pracowni Redów ? Jak można dostać za misję z 29 levela 22 pkt. gdy Wiesio ma 23 level ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2015 Mogli zrobić bardziej wygładzony przydział punktów, a nie granica jak nożem uciął, jeden poziom do góry i od razu zamiast np. 300 pkt idzie 1 pkt. Ten efekt, że jak różnica jest w przeciwną stronę za duża, którego też doświadczyłem to chyba w ogóle niezamierzony był... Jest ogólnie bardzo duży nadmiar zadań z targetem w okolicach 20-30 poziomu, tak że nie powoduje to w rzeczywistości niczego, ale wywołuje konsternację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2015 Ja obecnie przemierzając ścieżki mam 37 lvl, więc teoretycznie można nabić sporo. Oczywiście to i tak jeszcze daleko do 50-lvla. Obecnie zacząłem grę na najwyższym poziomie i jest ciężko. Zobaczy się jak będzie nabijało expa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2015 Z tego co ja patrzyłem to ustawienie poziomu trudności niczego nie zmienia w przyznawaniu punktów. Ja też obecnie na 37 lev jestem, z wątku głównego jeszcze sporo mi zostało, ale tam już za wszystkie zadania będzie po jednym punkcie tylko chyba, mam jeszcze z 3 zadania na zielono i potem eksploracja znaków zapytania pozostaje, może coś tam się jeszcze naliczy. Tak jak sądziłem zapewne zakończę w okolicy lev 39/40. Nadmiar zadań jest gigantyczny, np. dopiero niedawno dotarłem do tego wielkiego obozu wojskowego, trochę chyba źle zbilansowali te ich oczekiwane poziomy (zbyt nisko). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2015 Pykał ktoś Toporem bojowym Wojownika Gonu ? Zobaczcie na staty tego topora :P Jeszcze mi troszkę brakuje do jego założenia :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2015 Wiedźmin z toporem? Nie przystoi, choćby nie wiem jakie maiał staty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2015 Daliby opcje na wyekwipowanie 2 toporów i biegałoby się takim Geraltem Bersekerem. Znaki wtedy poszłyby w odstawkę, ale miłośników dmg za wszelką cenę na pewno by to ucieszyło ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...