thuGG Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 Mi wystarczy 40 fps +, więc daję wszystko na max ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artymienek Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 Ten test na poprzedniej stronie i wynik starego Titan Z na poziomie gtx960, aż w oczy boli trochę. Sporo można z grafiki jeszcze w plikach konfiguracyjnych wydusić, ale to raczej zabawa dla zapaleńców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) :lol2: Edytowane 18 Maja 2015 przez Orgiusz 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Sterowniki od AMD w tym tygodniu. Edytowane 18 Maja 2015 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 https://www.youtube.com/watch?v=hBoCRYX6Vq0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 Słuchajcie, jak to jest z wersjami pudełko/cyfra? Czy mając tę pierwszą mogę na podstawie kodu ściągnąć całość z neta? (jakoś tak wyszło, że na tę chwilę brak jakiegokolwiek napędu optycznego w okolicy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 Zdaje się, że dostaniesz klucz do GOG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 Podobno tak, chyba z goga możesz ściągnąć. Sam na to liczę, bo podobnie chciałbym zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 Sterowniki od AMD w tym tygodniu. NV też szykuje paczkę W3 ready Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 NV też szykuje paczkę W3 readyNie szykuje tylko jest gotowa do pobrania - 352.86 whql Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 Jeszcze 90 min w oczekiwaniu na SMS od inPost. Żeby nie marnować czasu odpaliłem defragmentację na dysku. O_o Taptaptap Mlais M52 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 Radier możesz nam darować poszczególne etapy swojego oczekiwania na grę? :-) 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 Radier rozbij oboz pod paczkomatek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) A bujajcie się xD. Taptaptap Mlais M52 Edytowane 18 Maja 2015 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 A bujajcie się xD. Taptaptap Mlais M52 a ty mi się bujnij po przesyłkę do paczkomatu :lol: bo ja siedzę sam z dzieckiem w domu i nie mogę po nią skoczyć fuck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 Ubierz ciepło i na spacer. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 Z ciekawości przejechałem się do saturna w galerii krakowskiej. Zapowiadana przedsprzedaż będzie od 23 dopiero ale nie o tym chciałem. Jak ktoś by zdążył to może jeszcze zrobić sobie zdjęcie z Geraltem, Yen i Triss w wersji żywej :D Przy czym charakteryzacja i dobór panien palce lizać a pani Triss to naprawdę ma czym oddychać :D a gdzieś w tłumie był chyba jeszcze Jaskier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 Kolekcjonerka odebrana:D to jak to jest zapakowane, to przywiązanie do detali gdzie nawet styropian ma logo wiedźmina, coś wspaniałego:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 Zaczynam żałować, że nie brałem do paczkomatu, z drugiej strony jak wybierałem sposób dostawy to ten u mnie dopiero stawiali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 W ogóle chciałem postawić sobie to pudełko na półce z resztą kolekcjonerek Wiedźminów ale cholera to pudełko z tego jest ogromne, dobrze jeszcze godzina do startu to zdążę ściągnąć te 27gb plikow.. ehh ten brak napędu:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Już można pobrać pliki i grać. WITCHER 3: WILD HUNT, THE - FREE DLC PROGRAM Edytowane 18 Maja 2015 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Na moim konfigu wszystko na UBER i chyba się nie tnie. Ale nie wiem ile klatek. Brakuje w menu jakiegoś benchmarka jak ma GTA V :P --- Pograłem testowo. Wszystko UBER i jest płynnie :) To dobrze obawiałem sie o to. Niestety jest też jedna sprawa co mnie wkurzyła i w wiedźminie 2 też mnie to wkurzało. Konfiguracja klawiszologii. Redzi w tym temacie dają [gluteus maximus] na całości. Niektórych klawiszy nie można przypisać w ogóle bo są zablokowane ale to że niemożna dublować klawiszy to już jest mega irytujące. Np klawisz do biegania z galopem konia. Co za absurd jakby jeden klawisz tego nie mógł obsłużyć, potrzeba zbindować dwa różne. Absurd. Przecież biegnąć nie jadę koniem jadąc koniem nie mogę biec własnymi nogami. Niestety programiści tego nie pojmują i potrzebne dwa różne klawisze. Tak ze wszystkim PSIA MAĆ. Edytowane 19 Maja 2015 przez Tal-Rash 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2015 Uźyj frapsa do mierzenia ilości klatek. Gre zamowie jeszcze dzis z odbiorem w paczkomacie. PPC ma juz swoj egzemplarz, wiec testy powinny byc nawet dzisiaj. Radier madz dosc zblizony konfig do mojego wiec prosiłbym o jakas informację jak to u Ciebie dziala i na jakich detalach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2015 Nie udało mi się póki co zaimportować save'ów z W2, więc nie wyszedłem poza sypialnię i balkon, ale na wysokich detalach z wbudowanym AA i SSAO pokazywało 39-45 FPS. Taptaptap Mlais M52 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Wymagania sprzętowe Wiedźmin 3: Dziki Gon pozostają jednym z najczęściej komentowanych tematów, zwłaszcza odkąd ujawniono zatrważającą informację, że ustawieniom wysokim nie podołały nawet GeForce GTX 980 i Core i7-4790K. Faktycznie najmłodsze dziecko CD Projekt RED jeszcze w styczniu bieżącego roku działało bardzo przeciętnie na nieprzyzwoicie mocnej konfiguracji, co zweryfikowałem osobiście podczas trzygodzinnej prezentacji. Pod publikacją rozpoczęło się wtedy masowe zgadywanie - jaki procesor i karta graficzna będą potrzebne do Wiedźmin 3: Dziki Gon? Czy zagram płynnie na swoim komputerze? Co wymienić żeby Geralt był zadowolony? Dzisiaj możemy już odpowiedzieć na postawione pytania, dysponując testem wydajności Wiedźmin 3: Dziki Gon. Wiedźmin 3: Dziki Gon - Test procesorów i kart graficznych - PurePC.pl Edytowane 19 Maja 2015 przez Caleb 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2015 Należy się Panu premia za zerwanie nocki pewnie. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Naczelny już im obiecał wyniesienie drabiny z WC. To mało ? :D Edytowane 19 Maja 2015 przez radiergummi 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2015 Savów chyba nie da się zaimportować, przynajmniej nie widziałem takiej opcji, chyba że chodzi o to pytanie na samym początku o wybory? Nie dziwie się, że kiepsko się steruje myszą i klawiaturą skoro gra jest robiona pod pada, ten od x360 jak zwykle spisuje się rewelacyjnie. Dotarłem do pierwszej walki z ghulami i wrażenia na maxa pozytywne, chodzi pięknie, walka wymagająca na przedostatnim poziomie. Jest moc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2015 https://www.facebook.com/moraine.tk/photos/a.1624384794455698.1073741828.1624306277796883/1720777761483067/?type=1&fref=nfWidzieli? Mają rozmach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2015 W manualu jest taki zapis o imporcie zapisów z 2 części: Importowanie zapisów gry Istnieje możliwość importowania zapisu gry z Wiedźmina® 2: Zabójcy Królów. Spowoduje to uwzględnienie wyborów zarejestrowanych w tym zapisie w Wiedźminie 3. Aby importować zapis gry, kliknij na „Importuj zapis gry z Wiedźmina 2” poniżej opcji „Nowa Gra” w Menu Głównym. UWAGA! Ta opcja jest dostępna tylko wtedy, jeśli w katalogu: %SystemDrive%\Users\%USERNAME%\Dokumenty\Witcher 2\gamesaves znajdują się zapisy gry z Wiedźmina 2: Zabójcy Królów. Każdy zapis gry z Wiedźmina 2 obecny w tym katalogu może być importowany do Wiedźmina 3: Dziki Gon. Polecamy jednak użycie ostatniego automatycznego zapisy gry z Aktu 3 Wiedźmina 2, ponieważ wcześniejsze zapisy gry nie będą zawierały wyborów dokonanych na późniejszym etapie gry. Dla wszystkich niezaimportowanych wyborów zostaną użyte ustawienia domyślne. Jestem w pracy i nie mogę sprawdzić, czy to działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...