opal Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Od jakiegoś czasu laptop asus n56vz zaczął mi się wyłaczać. Na początku zdarzało sie to w czasie grania, ale ostatnio zdarzyło mi się to podczas "zwykłego" użytkowania. Więc o ile na początku byłem pewien, że to problem chłodzenia to teraz po spojrzeniu na logi z temperatury widzę, że ostatnim razem temperatury na procku i grafice były rzędu 50 stopni. Mam wsadzony dysk SSD w miejsce napędu dvd, aczkolwiek to samo mi się działo zarówno na systemie zainstalowanym na dysku SSD jak i standardowym HDD. Mam zainstalowane najnowsze sterowniki grafiki i bios. Czy ktoś ma jakieś pomysły lub zetknąl się z podobnym problemem? Nie chcę póki co oddawać go na gwarancji bo pracuję na nim codziennie, więc byłoby to dla mnie utrudnienie. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 włącz furmarka i prime95 naraz i pokaz temperaturki, temp 50°C przy takiej konfiguracji to chyba coś nie tak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...