Electron Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 jak w temacie.skad moge sciagnac reklame mentosów-ta z owcami ;w tv teraz leci..a i moze ktos zna tytul i autora piosenki z tej reklamy. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Nie !!! no mi się niedobrze robi jak widzę tą reklamę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 zajebioza jest ta reklama. Ja bym prosil kogos o nazwe piosenki, bo to chybanie jest specjalnie do reklamy zrobiona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 piosenka chyba nie byla robiona specialnie bo wydaje mis ie ze juz ewczesniej ja słyszalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 no wlasnie gdzie mozna znalezc ta reklame z tematu i jeszcze jedna reklame: Peugota 206? ta co typek rozwala taka syrenke i powstaje mu peugot ( no i jaka tam jest muza) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 bartool dokładnie ta z peugotem tez jest super...muzyka tez mnie rozwala-myslałem na poczatku ze to panjabi mc-mundian to bach ke ;ale jednak to nie ta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Sprawdz czy to nie kawalek Clinic - D.P. http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detai...=glance&s=music Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 D.P.-poczatek rzeczywiscie trochu podobny,ale pozniej to juz leci cos innego.moze ta z reklamy to jest jakas przerobka/remix tego D.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 heh znalazlem chyba... znaczy sie kumpel mi podeslal a kawalek zwie sie tak "Bhangra Knights VS Husan - Husan (Radio Edit)" album: Disco Rojo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 bartool jakbys mogl to napisz gdzie mozna to w necie znalezc albo przejslij mi mailem lub umiesc gdziesz na stronce a co do tej reklamy peugot'a 206 to juz od dawno szukam sciezki dzwiekowej do tej reklamy ale z miernym rezultatem...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 sorry ze sie pod topic poczepiam ale ma ktos tytuł utworu pod najnowsza reklame reeboka... leciala jakis czas temu w Tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 ten husan to własnie przypomina muze z reklamy peugeota-utworek sciagnalem bezproblemu z kazzy.. nadal nie ma muzy z Mentosów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadful_baby Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 danieldz jak bys mial problem ze sciagnieciem z kazyy to wejdz tu : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35156 tam jest prawie taka sama wersja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedzik Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ten kawalek to "Clinic - D.P." W sumie to reklama cienka ale utworek calkiem niezly :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 http://bzium.pl/reklamy/az/index.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...