porter11 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Proszę o pomoc może ktoś coś podpowie. Chciałbym usunąć wyświetlanie dymków przy linkach. Najeżdżam kursorem na link i w dymku (zazwyczaj na dole po lewej stronie) jest dymek z opisem tego linku. Jak wyłączyć tą opcje zarówno w IE jaki FF?? Drugie pytanie dotyczy haseł w IE. Wpisuje hasło zaznaczam aby przeglądarka zapamiętała i po ponownym wejściu na stronę logowania np. poczty mam wpisane tylko adres mailowy a hasła nie. Chodzi mi o to aby albo sam uzupełniał albo jeszcze lepiej tak jak w operze po kliknięciu jakiegoś przycisku. Ostatnia kwestia też w IE. Po rozwinięciu paska adresu mam też historię klikania w np.foldery muzyka, obrazy, dokumenty itp. Jak zrobić aby tam były tylko wpisane adresy internetowe? Dziękuje za wszelką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Co do pierwszego pytania - to może Adblock w tym pomoże , ja jak czasami wyłączę AB w operze to też mam takie linki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...