xigi Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Mam pytanie - jak można podkęcić Durona Morgana 1200MHz? Pomijam zamalowanie L1 i kręcenie płytą - mam ECSa K7VTA3 v2.x Chodzi mi o jakiś wykaz z ustawianiami mostków w zależności od parametrów (mnoznika i Vcore). Szukałem trochę informacji ale wszędzie jest tylko o Spitfire'ach i T-bird'ach - a one mają inny układ tych mostków niż mój Morgan. Dzięki z góry!!! IGI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xigi Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 I co - nikt nic nie wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 poszukaj TU w HOW TO - bylo tez uaktualnienie odnosnie Morganow i AthlonowXP (o ile dobrze pamietam) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...