Mitumolek Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam Mam okazję sprzedać mój konfig: CPU, MOBO, RAM, GPU za wszystko dostanę 1850 zł, następnie zakupić i5-3570K, MSI Z77A-G45, Ram 8Gb, Gigabyte 7950 do zestawu dołożę 700 zł, lub 1000 zł jak wezmę Gigabyte 7970. I teraz czy to w ogóle ma sens czy zauważę znaczącą różnice w wydajności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alucard69 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 W porównaniu do Twojego zestawu GAME: CPU - tak, ale głównie ze względu na wyższe możliwości OC VGA - zdecydowanie tak RAM - nie, 8 czy 12GB to niewielka różnica Mimo wszystko ja bym zmienił tylko kartę graficzną... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba83bb Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam Mam okazję sprzedać mój konfig: CPU, MOBO, RAM, GPU za wszystko dostanę 1850 zł, następnie zakupić i5-3570K, MSI Z77A-G45, Ram 8Gb, Gigabyte 7950 do zestawu dołożę 700 zł, lub 1000 zł jak wezmę Gigabyte 7970. I teraz czy to w ogóle ma sens czy zauważę znaczącą różnice w wydajności? Masz bdb proca, tak jak kolega wyżej też zmieniłbym tylko kartę graficzną na coś szybszego (chociaż twoja obecna grafika też jest dobra) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) przede wszystkim - Czy w jakiejkolwiek grze płynność jest niezadowalająca ? Jeżeli nie - to NIE - nie odczujesz żadnej różnicy :) Edytowane 6 Lutego 2013 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitumolek Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 no właśnie gry chodzą bez problemu, więc chciałem zasięgnąć opinii bardziej zorientowanych użytkowników czy taka zmiana ma sens też tak myślę że zmiany póki co są niepotrzebne, ale kusi bardzo zmiana sprzętu na coś nowego :) dzięki za podpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 twój sprzęt już jest nowy ^^ kitraj kase i kup coś po premierze nowych konsol - wcześniej nic sie nie zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...