Fallout Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Gdzie mogę kupić i jaki będzie najlepszy wybór z coolerów tak do 120 zł pod P4.Najlepiej żeby było to w trójmieście bo nic zupełnie nie moge znaleźć.. jedyny sklep jaki mi przypadł do gustu to 4max cool ale to trzeba doliczyc koszty przesylki itp.. prosze o pomoc w wyborze... z góry dzięki!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 wczoraj pytales o to samo po co 2 topiki a wczesniej gdy pytales o to czy p4 to dobry procek to takze pytales o cooler poszukaj testow i sam sobie odpowiedz a jak juz sie zdecydujesz to poszukja po sklepach albo w internecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ale lama :!: i zakłąda temat za tematem. oj banana dostanie chyba :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 nie dostalem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi na moje pytanie wiec zalozylem nowy temat a na stary nikt juz nie zwracal uwagi... sorry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Ale zadajesz czesto powielane pytania. Nie wiesz do czego sluzy opcja Szukaj :?:. A skoto nikt nie odpowiada tzn ze nie ma nic sensownego do powiedzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 niech reed tu trafi to polecągłowy. takich tematów na "chłodzeniu" jest duuużo. wystaczy chcieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 nie dostalem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi na moje pytanie wiec zalozylem nowy temat a na stary nikt juz nie zwracal uwagi... sorryWiec bylo dopisac cos do tego postu. W ten sposob wygrzebalbys go na wierzch... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Kup CPC :lol: jak poszukasz to znajdziesz kolesia który miał na VCORE 2v 50 stopni na procu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...