srekal34 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Jak w temacie. Wiecie w którym sklepie go mozna kupić?? Chodzi mi o zasiłkę 360W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulcaster Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 a po co ci sklep !!!!!!!!!!! ?????????? wejdź na strone internetową sklepu np www.frazpc.pl i tam do działu sklep . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Sklep chcę dlatego, że budźet mam napięty na max, a w sklepie internetowym to jeszcze koszty wysyłki są... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulcaster Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 frazpc ,czyli ten sklep internetowy jest we wrocławiu !!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Dołączam się do pytania kolegi,gdzie można w Łodzi kupić Chiefteca 360W bo właśnie zamierzam kupić........... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 No panowie, poradźcie nam, teraz już 2 osoby czekają:) Albo podajcie namiary na jakichś sklep inetowy co razem z wysyłką zmieściłbym sie w 200zł(chodzi mi o jednowentylowy zasilacz 360W) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 No ja również szukam jednowentylowego :) Jak ktoś coś wie gdzie można kupić to niech da znać ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Panowie zrobcie tak. Napiszcie do siriusa ,ze chcecie te zasilki ,ale dostawa musi byc gratis ,bo nie macie pieniedzy i takie tam, a najlepiej jakbyscie gdzies znalezli ciut taniej. Ja tak zrobilem i sami mi zaproponowali wysylke gratis. Warto sprobowac ,tylko maila im wyslac trzeba. Pozdrawiam Łodziakow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 jezeli nie chcecie płacic za przesylke to trza osobiscie do wrocławia po zasilke :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Tylko ze Siriusie to kosztuje 212, a za 209zł to mogę mieć w chieftec.pl Ale ja potrzebuję za 200!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Coś mi się zrąbało, sorry za potórzenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Ja na zasiłkę mam 220zł,trochę drogie są w siriusie koszty wysyłki,30 zł do tego to mam prawie skrzynę browaru :D Szkoda płacić za przesyłkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marechi Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Ja swojego Chiefteca 360W kupiłem za 199,- zł w MediaMarkt w Gdańsku :) Wiem, że w Łodzi też jest ten market, więc może tam zobacz. Powodzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Jedynym miejscem w Łodzi, gdzie można kupić produkty Chiefteca jest hurtownia Rubikon przy ul. Milionowej. Postarali się ostatnio i dystrybują zarówno zasilacze jak i obudowy. Minus tego taki, że mogą tam tylko kupowac firmy, ale przecież macie jakiegoś wujka, który prowadzi działalność gospodarczą :D. Zasilacz 360 W kosztuje tam 204 zł brutto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Jak to jest z tą sprzedarzą?? Może tam pójść każdy, co prowadzi działalność gospodarczą?? W tym przypadku taksówkarz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Troche OT ale wlasnie znalazlem na allegro HPC-420-302-DF http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=14082343 wiec jesli ktos planuje kupic moze zaoszczedzic kilkadziesiat zlotych o ile podejmie ryzyko... ps az zal du... sciska bo dopiero co wydalem 319... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Chiefteci można kupić w Arete(w centralu), tak mi powiedzieli w Rubikonie ersja z Dual Fan jest za 238zł, jednowetylatorowej nie było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 O boshe!!! :/ Bez urazy aleto jest z tego dziwne :? Łodź, ja wiem ze mozna tak kupić u was tylko jakiec ciuszki.. skarpetki itp.. ;) Ale chyba głupi zasilacz kupisz bez problemu :/ Szczytno - zadupie na mazurach, kazdy sklep moze go tobie sprowadzic w ciagu kilku dni jesli nei bedzie miec go na stanie :/ Bozia dała raczki i rozum? wiec korzystac ;) Zapraszam, zobacz o to przykład cen: http://www.matcom.com.pl/ :/ Mam zły dzien wiec pisałem dosadnie ;) :/ (straciłem zew ip :( ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 No to trzeba się do Centralu przejechać :) A ty srekal34 już kupiłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Motofan------>Jadę jutro kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Mam nadzieję że mają dwa, a jak nie, to kto pierszy ten lepszy:)Mam nadzieję że mają dwa, a jak nie, to kto pierwszy ten lepszy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Mam nadzieję że mają dwa, a jak nie, to kto pierszy ten lepszy:)Mam nadzieję że mają dwa, a jak nie, to kto pierwszy ten lepszy:)To daj znać czy mają więcej egzemplarzy tych zasiłek.Ja mam jutro egzamin więc na pewno nie pójdę.Najwcześniej w poniedziałek 30 czerwca kupię.Niech ci się dobrze sprawuje :) Napisz jak wrażenia po zakupie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 No i kupiłem. Mają ich dużo. Napięcia wspaniałe: 3.36V, 5V i 12.06V, ani drgną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 To super jak mają dużo.Ile dałeś za niego? I czy to jest dual fan czy nie? W Centralu kupiłeś? Dokładnie w jakim sklepie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Kosztował 235zł, dual FAN Sklep Arete, Central 2p. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Piękne dzięki.Oby się dobrze sprawował :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Chieftec 420W - 252PLN ! 8O http://www.tedsoft.pl/cennik.php?cennik=opis&id=576 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Chieftec 420W - 252PLN ! 8O http://www.tedsoft.pl/cennik.php?cennik=opis&id=576 No nieźle 420W za 252 zł.Chyba sobie kupię....Dobrze że się wstrzymałem jeszcze z zakupem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 A czy ktoś już u nich tzn. w tym Tedsofcie coś kupował? Może coś o nim słyszeliście? Bo kurdę cena trochę podejrzana,żeby potem jakiejś lipy nie było....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 A czy ktoś już u nich tzn. w tym Tedsofcie coś kupował? Może coś o nim słyszeliście? Bo kurdę cena trochę podejrzana,żeby potem jakiejś lipy nie było.......Sam sie tego dowiadywalem - bo chce tam kupic plyte Solteka. Uslyszalem same pozytywne. Na tym forum bywa osoba pracujaca tam - http://forum.purepc.pl/profile.php?mode=vi...wprofile&u=5785 - wyslij jej priva i zapytaj sie jak z tym zasilaczem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...