Skocz do zawartości
srekal34

Gdzie kupić Chiefteca w Łodzi??

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie zrobcie tak. Napiszcie do siriusa ,ze chcecie te zasilki ,ale dostawa musi byc gratis ,bo nie macie pieniedzy i takie tam, a najlepiej jakbyscie gdzies znalezli ciut taniej. Ja tak zrobilem i sami mi zaproponowali wysylke gratis. Warto sprobowac ,tylko maila im wyslac trzeba. Pozdrawiam Łodziakow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedynym miejscem w Łodzi, gdzie można kupić produkty Chiefteca jest hurtownia Rubikon przy ul. Milionowej. Postarali się ostatnio i dystrybują zarówno zasilacze jak i obudowy. Minus tego taki, że mogą tam tylko kupowac firmy, ale przecież macie jakiegoś wujka, który prowadzi działalność gospodarczą :D. Zasilacz 360 W kosztuje tam 204 zł brutto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O boshe!!! :/

Bez urazy aleto jest z tego dziwne :? Łodź, ja wiem ze mozna tak kupić u was tylko jakiec ciuszki.. skarpetki itp.. ;) Ale chyba głupi zasilacz kupisz bez problemu :/

Szczytno - zadupie na mazurach, kazdy sklep moze go tobie sprowadzic w ciagu kilku dni jesli nei bedzie miec go na stanie :/

Bozia dała raczki i rozum? wiec korzystac ;)

Zapraszam, zobacz o to przykład cen: http://www.matcom.com.pl/ :/

Mam zły dzien wiec pisałem dosadnie ;) :/ (straciłem zew ip :( )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję że mają dwa, a jak nie, to kto pierszy ten lepszy:)Mam nadzieję że mają dwa, a jak nie, to kto pierwszy ten lepszy:)

To daj znać czy mają więcej egzemplarzy tych zasiłek.Ja mam jutro egzamin więc na pewno nie pójdę.Najwcześniej w poniedziałek 30 czerwca kupię.Niech ci się dobrze sprawuje :) Napisz jak wrażenia po zakupie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ktoś już u nich tzn. w tym Tedsofcie coś kupował? Może coś o nim słyszeliście? Bo kurdę cena trochę podejrzana,żeby potem jakiejś lipy nie było.......

Sam sie tego dowiadywalem - bo chce tam kupic plyte Solteka. Uslyszalem same pozytywne. Na tym forum bywa osoba pracujaca tam - http://forum.purepc.pl/profile.php?mode=vi...wprofile&u=5785 - wyslij jej priva i zapytaj sie jak z tym zasilaczem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...