Elpolako324 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Witam, poszukuję programu antywirusowego który nie będzie strasznie zamulał mi laptopa i będzie za darmo . Z góry dzięki za odpowiedź ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Avast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Jak darmowy to avast, z płatnych mogę polecić Nod32 - licencja niezależna od wersji oprogramowania, a jako stały użytkownik złapiesz spore zniżki na przedłużanie licencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) MS Essentials? Comodo jest bardzo dobry. Edytowane 8 Lutego 2013 przez kruzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) Avast - darmowy do użytko domowego Comodo IS (wymaga wstępnej konfiguracji by nie był upierdliwy) - darmowy do użytko domowego i komercyjnego Edytowane 8 Lutego 2013 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Avira - moim zdaniem najlżejszy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Wybierz jeden z poleconych programów.Dodatkowo zainstaluj Firewalla,lub możesz od razu cały pakiet Comodo IS. Poradniki jak skonfigurować są dostępne w necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Avira - moim zdaniem najlżejszy. Potwierdzam, używam od 2002 roku. Co prawda na wiekowych konfiguracjach potrafi zamulać przy starcie*, natomiast jak już się uruchomi, działa gładko i bezproblemowo, nie denerwując użytkownika. *na maszynach z siga nie stwierdzono, ostatnio widziałem coś takiego na Windzie U100 z Atomem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Ja uzywam już z 5 rok comodo, głównie ze względu na FW. Wszystkie próby połączeni do i z neta wyłapuje ( co mnie dziwi - kupa instalatorów różnego rodzaju chce się zawsze łączyć z netem, mimo że są wersjami softu online...więc comodo ładnie to wyłapuje, a ja se to blokuje). Nie zamula, dobrze konfigurowalny. Warto wyłączyć harmonogram, grając po nocy nic nie wkurza tak jak codzienna, zaplanowana na 0:00 akcja ze skanowaniem wszystkich dysków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floppek Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja nie używam żadnego antywira :P no ok nie uzywałem, teraz mam awasta zainstalowanego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) ja przez dłuższy czas uzywałem Avira - ale te reklamy pop-up już mi nie dawały żyć potem z 2lata CIS - nie moge powiedzieć łapie i blokuje wszystko - zwykle powoduje od cholery problemów tym zachowaniem ale dało się go w miare wyregulować - niestety wersja 2013 to kompletna masakra - teraz robi co chce bez naszej wiedzy, wybudza mi co chwila dyski z uspienia, po północy robi full skan systemu (mimo że wyłączone w harmonogramie) ... NIE POLECAM Obecnie siedze na AVG i jest OK Edytowane 14 Lutego 2013 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...