geforc Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam, mam pytanie, posiadam chłodzenie CM v8, i z tego co widziałem na filmikach, w instalacji, to na backplate, śrubki dokręca się jakimś specjalnym kluczem/nasadką, która jest w zestawie z tym chlodzeniem... ja niestety kupiłem kompa z już zamontowanym v8 i nie dostałęm tej nasadki... czy to jest jakaś uniwersalna ? czy specjalna jakaś tylko od CM ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 To są nakrętki sześciokątne bodaj 9mm odkręcisz to ręką albo kombinerkami jak nie masz takiego klucza;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) hahaha, a tak ciężko zdjąć obudowe i zobaczyć czy zwykły klucz podejdzie?? Zobaczyłem mniej więcej jak to wygląda i wydaje się, że są tam zwykłe nakrętki pod zwykły klucz, a jak nie to zawsze można kombinerkami próbować Edytowane 8 Lutego 2013 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geforc Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 hahaha, a tak ciężko zdjąć obudowe i zobaczyć czy zwykły klucz podejdzie?? Zobaczyłem mniej więcej jak to wygląda i wydaje się, że są tam zwykłe nakrętki pod zwykły klucz, a jak nie to zawsze można kombinerkami próbować No na pewno więcej roboty niż to jak mi ktoś kto się zna, napisze dokładnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 No na pewno więcej roboty niż to jak mi ktoś kto się zna, napisze dokładnie... W tym przypadku nie trzeba się znać tylko chcieć, w jakieś 2 min znalazłem jakie tam są nakrętki. No chyba że nie wiesz jak wygląda klucz i nakrętka to spoko. W każdym razie już wiesz co i jak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...