age_ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Mam zapytanie o Gry i Aplikacje do telefonu Nokia 6610!!! Gdzie moge znalesc darmowe Gry i Aplikacje??? Bo nie moge znales :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 www.midlet.org + u mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 http://7210.dvd-ru.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age_ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Ale ja mialem na mysli jakies darmowe serwisy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 age_: a jaki ja podalem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 www.club.nokia.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age_ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 w ogole nie kumam nic co tam jest na tej stronie!!! i te gierki troszke mierne sa - jakies klocki ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age_ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 aaa - slyszalem jeszcze ze jest jakas aplikacja umozliwjajaca zrobienie z komorki pilota do TV ... i innych. Wie moze ktos gdzie znajde to do 6610 i jak to dziala??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Jestes pewien ze obejrzales wszystkie 200 gier na http://midlet.org/index2.jsp ? Na 6610 nie ma tego programu gdyz jest on pod symbian os czyli np. P800 i 7650. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age_ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 jakos nie moge znalesc tych 200 gier :( kurcze jaka szkoda a myslalem ze sie pilotem pobawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age_ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 a jakis stronki z darmowymi dzwonkami ponifonicznymi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 http://midlet.org/category.jsp;jsessionid=...v?parentLevel=1 jak chcesz jakies jeszcze to zglos sie do mnie z adresem gdzie moge upload zrobic, ftp'a chwilowo musialem zamknac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age_ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ja nie wiem co sie dzieje - u mnie wyswietla sie ze jest tylko 9 gier - jesli moglbys to wybierz kilka fajnych gierek i wyslij mi na meila :) age_@wp.pl moga byc jakies sportowe - wybierz 10 najlepszych wg ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Do 6610 chyba mozna dzwonki wgrywac w postaci mid'ow: http://www.findmidis.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age_ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 wielkie dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Link poszedl na PWLink poszedl na PW, drugi bedzie jak skoncze upload :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age_ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Wielkie dzieki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...