rademenes91 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam! Posiadam urządzenie wielofunkcyjne HP Deskjet F4580. Napełniałem dzisiaj kartridż od czarnego tuszu. Robiłem to już kiedyś w taki sam sposób jak dzisiaj, ale tym razem drukarka nadal "widzi" pusty zbiornik (mruga dioda ostrzegawcza, na wyświetlaczu widnieje "E" i słupek czarnego tuszu jest pusty). Można temu jakoś zaradzić ? Nie mam zamiaru kupować tuszu za kilkadziesiąt czy nawet ponad sto złotych żeby wydrukować dwie tabelki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 A próbowałeś drukować? Mi tak w innym HP migało przez dwa lata, chyba z 200ml tuszu przepłynęło przez niego. Nie można było kopiować z klawisza na urządzeniu, z komputera drukowało równo. Zawsze możesz te dwie tabelki wydrukować w punkcie xero ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzążew Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Ja mam drukarkę HyPy i mi też miga co chwila. Ja to mam takie szczęście, że albo wetnie papier (wtedy wyciągam na siłę) albo tylnia klapka odleci i podczas drukowania papier się nie zawija na bębnie tylko wylatuje za drukarkę. Takie ja mam fajne doznania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenes91 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Klaus: nie mogę ani drukować z komputera, ani kopiować - póki miga dioda, drukarka nie drgnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Przeczyść elektronikę w cartingu, jeżeli to nie pomoże to niestety będzie on do wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Nowe HP maja zabezpiecznenie jesli eeprom w głowicy ma zapisane 0 to pa pa mozesz cudowac i tak nic nie zrobisz... A u ciebie doszło juz do uszkodzenia elektroniki w głowicy... i tyle one nie są wieczne.. Tylko zakup nowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...