Skocz do zawartości
rademenes91

Problem po napełnieniu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Posiadam urządzenie wielofunkcyjne HP Deskjet F4580. Napełniałem dzisiaj kartridż od czarnego tuszu. Robiłem to już kiedyś w taki sam sposób jak dzisiaj, ale tym razem drukarka nadal "widzi" pusty zbiornik (mruga dioda ostrzegawcza, na wyświetlaczu widnieje "E" i słupek czarnego tuszu jest pusty). Można temu jakoś zaradzić ? Nie mam zamiaru kupować tuszu za kilkadziesiąt czy nawet ponad sto złotych żeby wydrukować dwie tabelki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A próbowałeś drukować? Mi tak w innym HP migało przez dwa lata, chyba z 200ml tuszu przepłynęło przez niego. Nie można było kopiować z klawisza na urządzeniu, z komputera drukowało równo.

Zawsze możesz te dwie tabelki wydrukować w punkcie xero ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam drukarkę HyPy i mi też miga co chwila. Ja to mam takie szczęście, że albo wetnie papier (wtedy wyciągam na siłę) albo tylnia klapka odleci i podczas drukowania papier się nie zawija na bębnie tylko wylatuje za drukarkę. Takie ja mam fajne doznania :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe HP maja zabezpiecznenie jesli eeprom w głowicy ma zapisane 0 to pa pa mozesz cudowac i tak nic nie zrobisz...

A u ciebie doszło juz do uszkodzenia elektroniki w głowicy... i tyle one nie są wieczne..

Tylko zakup nowego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi