czater Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam! Postanowiłem zainstalować czysty system na swoim Samsungu RF511. Wszystko działa super prócz głośników które są BARDZO ciche Na tyle że oglądanie filmu z odległośći ~2m to już problem. Próbowałem szukać i instalować ale jeśli znalazłem i ściągnąłem instalkę to po instalacji program nie działa :/ włącza się, wykrywa kartę dźwiękową ale nie działa :/ Ktoś może ma może pomysł jak to zmienić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Po restarcie masz tak samo ? Z tego co pamiętam to SRS dziwne się zachowuje jak włączone są jakieś playery czy przeglądarka w momencie instalacji , u mnie pomagało wyłączenie i ponowne włączenie SRS . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czater Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Nic nie pomaga właśnie :/ Najgorsze jest to że nie mogę ściągnąć go ze strony samsunga bo go nie ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 Wygląda na to że instalator SRS Surround działa tylko ze sterownikami dźwieku które były dostarczone razem z lapkiem i nie chce współpracować z żadnymi innymi. Na płytce z kopią zapasową sterowników, którą można było zrobić na fabrycznym systemie jest sterownik do dźwiękówki i instalator SRS i z tego co wiem w tej konfiguracji działa poprawnie. Jeżeli nie masz kopii sterowników Samsunga to daj znać, spakuję i gdzieś wystawię pliki do dźwiękówki (paczka ca 40 MB jeżeli dobrze pamiętam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 Kompletny sterownik dźwięku + panel SRS Samsung RF511 https://rapidshare.com/files/2185252029/BASW-12130A.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...