bonzajo12 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam jezeli to nie ten dział to prosze przenieść a wiec posiadam ten oto router AR-7084gA chciałem poprosic o pomoc w sprawie skonfigurowania kamery IP czyli edimax IC 3030 PoE zrobiłem u siebie serwer czyli poprzez no-ip bo inaczej nie dam rady by było darmowe a mianowicie wchodzac na strone ktorą utowrzyłem na no ip czyli sopi89.no-ip.eu mam dostep do mojego routera w kamerze mam ustawiony reczny adres ip by mogł go przekierowac na routerze w DMZ oraz virtual serwer ale jest problem gdyż nie potrafie tego udostepnic poza moją siec dodałem załączniki prosze o pomoc co robie zle Przypominam ze kozystam z klienta NO-IP na kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Wydaje mi się, że DMZ ustanowiłeś na router a nie na kamerkę. IP routera po stronie lan to 192.168.1.110 i na ten adres jest DMZ. Zastanawiam się dlaczego w ogóle działa internet. Rozumiem, że wszystkie screeny są z routera? Jaki adres masz na kamerce? Nie podaj swojego hosta. Nie jest potrzebna żadna aplikacja dDNS na kompie. Powinieneś korzystać z dDNS obsługiwanego przez router i na routerze dokonać konfiguracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzajo12 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Jesli mozesz to usun ten temat juz sobie poradziłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...