caschvip Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 (edytowane) Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mój Sharp lcd 32" po czterech latach użytkowania umarł śmiercią naturalną. Upatrzyłem sobie kilka modeli telewizorów. Waszym zadaniem, który byłby najlepszy. Samsung UE40EH5000WXXC, Toshiba 40HL933G, Philips 40PFL3107H, LG 42LS3400. Edytowane 11 Lutego 2013 przez caschvip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 Napisałem wczoraj bardzo podobny temat ;p Obstawiamy też bardzo podobne modele. Ja prawdopodobnie zdecyduje się na Philipsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 A ja jestem zadowolony z samsunga którego wymieniłes ;D i tez polecam ;) Posted via Tapatalk @ Evo 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrwhoope Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Samsungi z tej serii mają świetny obraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...