Skocz do zawartości
wampir

R9500 FAQ

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze o przyjrzenie sie mojej stronce

na temat szukania odpowiednich modeli i modowania oraz o ocene tresci ( grafiki prosze nie oceniac :))

Czy konieczne jest jeszcze dodania czegos ???

Poswiecilem troche czasu na przejrzenie 12 stron wyszukiwarki forum i wynikiem jest to kompendium:)

http://student.uci.agh.edu.pl/~wampir/9500

FAQ ( jak to hucznie brzmi :) napisalem dla kumpla w usa coby wiedzial czego ma szukac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stronka jak stronka jednak widac ze ja wymeczyles i ona Ciebie ;) Gratuluje splodzenia "dzieciatka" ;) A co do budy hmm za duzo nie widac ale z tego co tam wypatrzylem nic nadzwyczajnego ;) Heheh oczywiscie zartujem. Fajna nie ma co na pewno ladniejsza od standardowej:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzilo o to zeby napiasc cos nowego ale zeby w miare sensownie pozbierac to co najwazniejsze. :wink:

Wyglad strony jest faktycznie porazajacy ( 5 min zajelo stworzenie tego :)

Jakby sobie ktos jeszze przypomnial o czyms to niech da znac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no takie jest zalozenie , ale plany sie moga zmienic bo cosik mi tescowa wyjechala z jakims nowym pomyslem i az strach sie bac :roll: :D

PS A co robi ci sie smutno ze nie bede juz nic pisal w watku o kreceniu R9000 ? :D :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze o przyjrzenie sie mojej stronce 

na temat szukania odpowiednich modeli i modowania oraz o ocene tresci ( grafiki prosze nie oceniac :)) 

Czy konieczne jest jeszcze dodania czegos  ???

Poswiecilem troche czasu na przejrzenie 12 stron wyszukiwarki forum i wynikiem jest to kompendium:)

http://student.uci.agh.edu.pl/~wampir/9500

FAQ ( jak to hucznie brzmi :) napisalem dla kumpla w usa coby wiedzial czego ma szukac :)

Mozesz dopisac ze w wypatku kart SuperGrace z numerem seri T50121-952 prawdopodobieństwo trafienia na karte modowalną to 99.9% bo dystrybutorzy sprzedaja ta serie drozej niz 9500 Pro tej ze firmy :) Oraz ze jesli ktoś nie chce ryzykowa moze kupić tego radka ze sklepową gwarancją modowalności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no takie jest zalozenie , ale plany sie moga zmienic  bo cosik mi tescowa wyjechala z jakims nowym pomyslem i az strach sie bac  :roll:  :D

PS A co robi ci sie smutno ze nie bede juz nic pisal w watku o kreceniu R9000 ?  :D  :wink:

nio juz sie smuce hlip hlip ale to jeszcze 3 miechy .. to ja juz moge spalic swojego i tez jakiegos potwora zakupie i zrobimy nowy watek o nim hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...