wampir Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Prosze o przyjrzenie sie mojej stronce na temat szukania odpowiednich modeli i modowania oraz o ocene tresci ( grafiki prosze nie oceniac :)) Czy konieczne jest jeszcze dodania czegos ??? Poswiecilem troche czasu na przejrzenie 12 stron wyszukiwarki forum i wynikiem jest to kompendium:) http://student.uci.agh.edu.pl/~wampir/9500 FAQ ( jak to hucznie brzmi :) napisalem dla kumpla w usa coby wiedzial czego ma szukac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Stronka jak stronka jednak widac ze ja wymeczyles i ona Ciebie ;) Gratuluje splodzenia "dzieciatka" ;) A co do budy hmm za duzo nie widac ale z tego co tam wypatrzylem nic nadzwyczajnego ;) Heheh oczywiscie zartujem. Fajna nie ma co na pewno ladniejsza od standardowej:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 twoja stronka napewno przyda sie niejednemu overclockerowi :) chociarz duzo w sieci bylo o przerabianiu r9500 i nie jest to zadna nowosc :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Nie chodzilo o to zeby napiasc cos nowego ale zeby w miare sensownie pozbierac to co najwazniejsze. :wink: Wyglad strony jest faktycznie porazajacy ( 5 min zajelo stworzenie tego :) Jakby sobie ktos jeszze przypomnial o czyms to niech da znac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 moze napiszze jest to drogowskaz dla kumpla z usa co ma ci kupic modowalnego radka .... o czy ja juz to napisalem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 no takie jest zalozenie , ale plany sie moga zmienic bo cosik mi tescowa wyjechala z jakims nowym pomyslem i az strach sie bac :roll: :D PS A co robi ci sie smutno ze nie bede juz nic pisal w watku o kreceniu R9000 ? :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WindmanXP Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Prosze o przyjrzenie sie mojej stronce na temat szukania odpowiednich modeli i modowania oraz o ocene tresci ( grafiki prosze nie oceniac :)) Czy konieczne jest jeszcze dodania czegos ??? Poswiecilem troche czasu na przejrzenie 12 stron wyszukiwarki forum i wynikiem jest to kompendium:) http://student.uci.agh.edu.pl/~wampir/9500 FAQ ( jak to hucznie brzmi :) napisalem dla kumpla w usa coby wiedzial czego ma szukac :) Mozesz dopisac ze w wypatku kart SuperGrace z numerem seri T50121-952 prawdopodobieństwo trafienia na karte modowalną to 99.9% bo dystrybutorzy sprzedaja ta serie drozej niz 9500 Pro tej ze firmy :) Oraz ze jesli ktoś nie chce ryzykowa moze kupić tego radka ze sklepową gwarancją modowalności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Sorry, ze sie czepiam ale skad wziales te dane "Szansa ze trafi sie dobra karta do moda na 9500PRO to ok 70%" ???? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 no takie jest zalozenie , ale plany sie moga zmienic bo cosik mi tescowa wyjechala z jakims nowym pomyslem i az strach sie bac :roll: :D PS A co robi ci sie smutno ze nie bede juz nic pisal w watku o kreceniu R9000 ? :D :wink: nio juz sie smuce hlip hlip ale to jeszcze 3 miechy .. to ja juz moge spalic swojego i tez jakiegos potwora zakupie i zrobimy nowy watek o nim hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...