arak Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Witam. Mam oto takie zapytanie.Mój dostawca (telewizja kablowa+internet) po awarii starego modemu wydzierżawił mi zupełnie nowy sprzęt(inny model).Z tym że ten nowy modem posiada bardzo krótki kabel łączący go z komputerem (końcówki RJ45). Przeglądając kilka stron o instalacjach internetowych jest dylemat jaki kabel wybrać UTP czy FTP/ekranowane czy nieekranowane? Jaki kabel będzie najodpowiedniejszy w moim zestawie(potrzebuję kabel około 3 metrowy). Dzięki wielkie z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 na takiej odleglosci kazdy bedzie dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimasek Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Do mieszkania spokojnie UTP, choć to tylko różnica FTP-ekran, UTP-bezekranu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...