>Sentinel< Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Cześć :) Mam taki problem z ktorym nie mogę sie uporać juz od dłuższego czasu, kiedyś problem rozwiazałem, ale to było 5 lat temu i zupełnie inne stery do grafy, nie wiem wiec czy jest to kwestia sterów... Mam GF 6800 i LCD Samsunga SyncMaser 710T - w Windowsie XP ustawia się bezproblemowo odświeżanie 75Hz natomiast w grach nie mogę za diabła ustawić tyle, tylko jest 60Hz, nawet w tych grach, gdzie da się wstawić 75Hz, jest 60Hz. Rozdziałka 1280/1024. W ustawieniach sterów NV nic nie udało sie zrobić, w Rivatunerze też nic, choć nie jestem pewien czy tu dobrze działałem... próbowalem też Refreshlockiem i nic, ustawiłem także w dxdiag w zakładce więcej pomocy - zastąp - wartość zastępcza - 75 i nic nie dało... Stery NV 301.42 na pięciu innych z dzisiejszych lat to samo... VSynch rzadko wyłączam, bo się brzydko rwie obraz, wiec zależy mi na tych 75Hz w grach... Bardzo proszę o porady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...