chrumpak Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Witam! Przymierzam się do zakupu monitora. Aktualnie posiadam 19 calowy monitor 1280x1024 Asusa mb19tu i służy mi około 6 lat. Chciałbym zakupić monitor 27 calowy tak do około 1500 zł (oczywiście im mniej wydam tym lepiej), który również długo posłuży. Monitor ma być wykorzystywany tylko do przeglądania netu i do gier (filmy ogladam na tv). Myślę że powinien mieć matrycę IPS (a może lepiej TN-ke w tej cenie ?), nie powinien smużyć (ma być to mało zauważalne), mieć w miarę dobrą czerń oraz mięć w miarę równomierne podświetlenie. Wpadło mi w oko kilka modeli o podobnym wyglądzie: 1. ASUS MX279H (chciałbym się dowiedzieć jak on wypada na tle konkurencji) 1. AOC i2757Fm (aoc z jakiego kraju pochodzi ?) 3. LG IPS277L Proszę o pomoc i podpowiedzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 Z tych trzech, które wpadły ci w oko najciekawiej moim zdaniem prezentuje się LG zarówno pod względem funkcjonalności jak i jakości obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...