rafa Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2014 @Strongman No i jak, jakaś zmiana z moim profilem? Wgrałeś go bez problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2014 @Strongman Spread Spectrum masz wyłączone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2014 Rafa - dzieki za profil - niestety - dalej lipa ;:(( chyba mam uszkodzone MOBO -radiergummi- Tak to jedna z pierwszych rzeczy jaka wylaczylem - zreszta defualtowo jest ona wylaczona Juz nie mam pomyslu co z ta plyta moze byc nie tak ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skyline2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 może wątek stary, ale napisze, może ktoś coś podpowie :P otóż mam problem z uruchamianiem się PC na tej płycie, mianowicie za każdym razem gdy uruchamiam PC bezpośrednio po podłączeniu do prądu wchodzi mi do BIOSu automatycznie i nie wiem co z tym zrobić, zmieniałem baterie, bios na starszy, nowszy i nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Klawiatura blokuje ci klawisz DEL? A ja wrzucę co nieco o tym co dzieje się z moją MPower. * Dołożone USB 3.0 na dodatkowym kontrolerze, co drugie uruchomienie nie działa. Porty Intela bez zarzutu, musiałem przenieść sie całkowicie na reszte z dodatkowym hubem. * Jeden z portów Sata III, co któreś uruchomienie dysk nie wykrywany. Przeniosłem dysk na Sata II. Problemy z USB zaczęły się po ok. roku używania, Sata zawiodło ok półtora miesiąca temu. Coś nie tak z jakością?.. ktoś może ma podobne doświadczenia na dowolnym z modeli na Z77? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biloq Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 WitamMam problem chyba z płytą MSI Z77A-G43. Ma na karku prawie 4 lata, bios v2.13 z 2014r.Ostatnio (w ostatnich dniach prawie raz dziennie) bywa, że przy włączaniu startują wentylatory, świeci się powerled i nawet dysk inicjuje, ale dalej nic się nie dzieje, monitor nieaktywny. Kilka razy pomogło wyłączenie (dłuższe przytrzymanie power) i włączenie, ale ostatnio musiałem zwierać zworkę BIOS. Dalej wszystko na razie hula, ale zastanawiam sie kiedy znów będą problemy ze startem a raczej co jest przyczyną i jak naprawić problem.Dodam, że w drugim roku użytkowania padł mi ssd vertex4, którego producent wymienił na vectora, od tego czasu "co jakiś czas" generuje mi błędy w systemie plików i później muszę się uwijać z chkdsk a ostatnio to nawet poważniejszymi narzędziami. Sądziłem że to może być wina dysku lub zasilacza, ale zasilacz wymieniłem z piszczącego thermaltake 550W na solidnego Corsaira 850W. W między czasie padła mi grafa GTX560Ti (artefakty)...Czy sądzicie że to padająca płyta czy może coś innego? BIOS mam chyba świeży bo bety widziałem max z 2013r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...