Skocz do zawartości
mongothealien

napisy do 2 fast 2 furious...

Rekomendowane odpowiedzi

Już kiedyś mówiłem...

Zróbcie ściepę to Wam przetłumaczę :wink: , ale od razu weźcie pod uwagę iż przetłumaczenie takiego filmu w miarę dobrze to ok. 8 godzin solidnej roboty...

Samo poprawienie całego tłumaczenia Cube zajęło mi kiedyś ok. 5 godzin, więc nie jest to łatwa robota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już kiedyś mówiłem...

Zróbcie ściepę to Wam przetłumaczę  :wink: , ale od razu weźcie pod uwagę iż przetłumaczenie takiego filmu w miarę dobrze to ok. 8 godzin solidnej roboty...

Samo poprawienie całego tłumaczenia Cube zajęło mi kiedyś ok. 5 godzin, więc nie jest to łatwa robota.

CO? Ja poprawiałem napisy/ tłumaczyłem 2 piosenki z 8 Mili. Zajęło mi max 3h.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już kiedyś mówiłem...

Zróbcie ściepę to Wam przetłumaczę  :wink: , ale od razu weźcie pod uwagę iż przetłumaczenie takiego filmu w miarę dobrze to ok. 8 godzin solidnej roboty...

CO? Ja poprawiałem napisy/ tłumaczyłem 2 piosenki z 8 Mili. Zajęło mi max 3h.

Co innego dotłumaczyć 2 piosenki, a co innego poprawiać tekst i dodatkowo czasy jego pojawiania w całym filmie. W jednych miejscach była zbyt późno w innych zbyt szybko, więc dodanie np. 2 sek. na całym wogóle nie wchodziło w rachubę.

Samo tłumaczenie najgorsze wcale nie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie jaka jakosc filmu? ja czekam na jakąś poządną zeby furki bylo mozna dostrzec :) heh moze ktos screena zapoda z aktualnej netowskiej wersji ? :D

jak chcesz poogladac fury to czekaj na ripa. Bo podobna to zaj.. :) film wiec szkoda ogladac w cienkiej jakosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi