mongothealien Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 .. ma ktoś??? szukałem na divix'owych serwisach i kapa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 A ja mam pytanie skąd ściągnełeś ten film?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 z kazaa, mój przyjacielu 8) a z kąd miałem zessać ?! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 No tak ale ja śćiągłem chyba ze cztery i wszystko to jakaś lipa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 no wlasnie ja tak samo podaj moze rozmiar tego pliku dokladny i nazwe dokladma pliku to sie podpasuje rozmiary i to samo sie sciagnie a jaka jakosc tego filmu ??? i ile ci sie sciagalo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Napisy? Nie znasz www.napisy.info ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ja znam tą stronke ale pewnie nawet ześ na nią nie zajżał bo tam tych napisów nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Już kiedyś mówiłem... Zróbcie ściepę to Wam przetłumaczę :wink: , ale od razu weźcie pod uwagę iż przetłumaczenie takiego filmu w miarę dobrze to ok. 8 godzin solidnej roboty... Samo poprawienie całego tłumaczenia Cube zajęło mi kiedyś ok. 5 godzin, więc nie jest to łatwa robota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 http://www.napisy.info/szukaj.php?sID=32cd...+2+furious&t=or NIE WCALE NIE MA!!! (sam sobie poprawisz najwyżej :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Już kiedyś mówiłem... Zróbcie ściepę to Wam przetłumaczę :wink: , ale od razu weźcie pod uwagę iż przetłumaczenie takiego filmu w miarę dobrze to ok. 8 godzin solidnej roboty... Samo poprawienie całego tłumaczenia Cube zajęło mi kiedyś ok. 5 godzin, więc nie jest to łatwa robota. CO? Ja poprawiałem napisy/ tłumaczyłem 2 piosenki z 8 Mili. Zajęło mi max 3h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 http://www.napisy.info/szukaj.php?sID=32cd...urious&t=or NIE WCALE NIE MA!!! (sam sobie poprawisz najwyżej :P) Upsss..... sorry ale ja nie mogłem znaleść :oops: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 http://www.napisy.info/szukaj.php?sID=32cd...urious&t=or NIE WCALE NIE MA!!! (sam sobie poprawisz najwyżej :P) Upsss..... sorry ale ja nie mogłem znaleść :oops: :wink: Luzik, może dodali dzisiaj dopiero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Już kiedyś mówiłem... Zróbcie ściepę to Wam przetłumaczę :wink: , ale od razu weźcie pod uwagę iż przetłumaczenie takiego filmu w miarę dobrze to ok. 8 godzin solidnej roboty... Samo poprawienie całego tłumaczenia Cube zajęło mi kiedyś ok. 5 godzin, więc nie jest to łatwa robota. CO? Ja poprawiałem napisy/ tłumaczyłem 2 piosenki z 8 Mili. Zajęło mi max 3h. Co innego dotłumaczyć 2 piosenki, a co innego poprawiać tekst i dodatkowo czasy jego pojawiania w całym filmie. W jednych miejscach była zbyt późno w innych zbyt szybko, więc dodanie np. 2 sek. na całym wogóle nie wchodziło w rachubę. Samo tłumaczenie najgorsze wcale nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 No masz trochę racji - oglądasz 5 sekund filmu. Stop. Notatnik. Poprawić. Zpisać. Wczytać. Sprawdzić. Źle o 1 sek. Od początku. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 www.napisy.org tam sa czesto bardzo szybko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@CA Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 A ja mam pytanie skąd ściągnełeś ten film??z kazy to lipa :( lepiej sie pomeczycz i znalesc na Direct Connect !! a tak poztym to chyba jeszcze nie ma jakosci dvd rip :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 no wlasnie jaka jakosc filmu? ja czekam na jakąś poządną zeby furki bylo mozna dostrzec :) heh moze ktos screena zapoda z aktualnej netowskiej wersji ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 ja mam wersje TS od DaDuck - niepolecam , sam chyba niebede ogladal i poczekam na dvd-rip albo jakis screener Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 moja wersja to : [TMD]2.Fast.2.Furious.(ESO).TS.(1of2) na 2 cd/częściach pierwszy ma 226 082 drugi 216 160 kinówka z kijowym dzwiękiem ale obraz w miarę spoko THX za linki ale są tam tylko kiepskie napisy na 1cd :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 2 Fast 2 Furious (TCF) DivX TS DaDuck co powiecie o tej wersji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@CA Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 no wlasnie jaka jakosc filmu? ja czekam na jakąś poządną zeby furki bylo mozna dostrzec :) heh moze ktos screena zapoda z aktualnej netowskiej wersji ? :Djak chcesz poogladac fury to czekaj na ripa. Bo podobna to zaj.. :) film wiec szkoda ogladac w cienkiej jakosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 2 Fast 2 Furious (TCF) DivX TS DaDuck co powiecie o tej wersji?Masz napisane 2 posty wyzej ze kijowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...